Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Αποκάλυψη ΣΟΚ απο την ΕΛΑΣ: Ο Μπαλαντίνας τηλεφώνησε στον Σώρρα μετά την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου απ το τηλέφωνό της!

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Χρήστου Μπαλαντίνα που δολοφόνησε την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα. Το όνομα του Αρτέμη Σώρρα, εμπλέκεται και πάλι στην υπόθεση. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ που διαβίβασε την ανάλυση των δεδομένων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στον Εισαγγελέα, ο δολοφόνος της Κουμπούρα, Χρήστος Μπαλαντίνας, τηλεφώνησε στον Αρτέμη Σώρρα....
 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου των επικοινωνιών της μοιραίας νύχτας, ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου, κάλεσε στο κινητό του Αρτέμη Σώρρα και είχε συνομιλία 323 δευτερολέπτων, δηλαδή περίπου πεντέμισι λεπτών.
Η Θώμη Κουμπούρα δέχθηκε δύο κλήσεις από τον δολοφόνο της, το μοιραίο βράδυ.
Μετά τον φόνο, όπως εκτιμά η Αστυνομία, έχουν καταγραφεί από το κινητό της δύο εξερχόμενες κλήσεις, τις οποίες έκανε ο δράστης.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:
“Από το ανωτέρω διάγραμμα διαπιστώνεται ότι η κουμπούρα Θωμαή καθ' όλη τη διάρκεια της 27-12-2016, κατέχοντας την ανωτέρω τηλεφωνική σύνδεση, παραμένει στην πόλη της Λαμίας, που αποτελεί τη μόνιμη κατοικία της. Από την υπ' αριθμ. 69...821 τηλεφωνική σύνδεση του Μπαλαντίνα Χρήστου δέχεται δύο εισερχόμενες κλήσεις. Εν συνεχεία, από την την τηλεφωνική σύνδεση πραγματοποιείται εξερχόμενη κλήση την 02:06:53 ώρα της 28-12-2016, διάρκειας 286 δευτερολέπτων, προς την υπ' αριθμ. 69...892 τηλεφωνική σύνδεση που κατέχει ο Χριστοδουλιάς Νικόλαος (σ.σ. μέλος της “Ελλήνων Συνέλευσις”) και ακόμα μία εξερχόμενη κλήση την 02:15:22 ώρα, διάρκειας 323 δευτερολέπτων, προς την υπ' αριθμ. 69...214 τηλεφωνική σύνδεση, συνδρομητής της οποίας φέρεται άτομο υπό στοιχεία Σώρρας Αρτέμης, του Βασιλείου, γεν. Τη 12-10-1966, κλήση που χρονικά συμπίπτει με αυτή που ανέφερε ότι δέχτηκε ο Βασιλείου Στέφανος στην π' αριθμ. 69...041 τηλεφωνική του σύνδεση”. Το συγκεκριμένο κινητό είναι καταχωρημένο και στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ στο όνομα του Αρ. Σώρρα στη διεύθυνση Θεοδότου 24-26 Πάτρα”.
Η 45χρονη βρέθηκε σφαγμένη, μέσα στο διαμέρισμά της στη Λαμία, το πρωί της 28ης Δεκεμβρίου 2016. Είχε δεχθεί 15 μαχαιριές από τον 39χρονο, που ομολόγησε τον φόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου