Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

"Μπάτε σκύλοι αλέστε". Το γμν "ΝΑΤΟ" ΠΟΥ είναι; Κρήτη: 60 λαθρομετανάστες κατέπλευσαν με σκάφος στα Χανιά -«Ήρθαμε για να βρούμε δουλειές» (φωτό,)

Σε συναγερμό στις αστυνομικές και λιμενικές Αρχές των Χανίων, για την υποδοχή δεκάδων λαθρομεταναστών απο το Πακιστάν. Το πλοίο, αφού διέπλευσε ανενόχλητο το νότιο Αιγαίο  τους άφησε στην παραλία του Ακρωτηρίου και στη συνέχεια διέφυγε...

Το λιμενικό καταδίωξε το σκάφος και όταν το εντόπισε, το καθήλωσε και προχώρησε στη σύλληψη ενός Ουκρανού και ενός Ρώσου, οι οποίοι εικάζεται πως είναι οι διακινητές που μετέφεραν τους 60 Πακιστανούς στην Κρήτη. Το σκάφος είχε προορισμό την Ιταλία, αλλά μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε, κατέληξε στην παραλία του νομού Χανίων. «Εδώ είναι ένα ελληνικό νησί. Το σκάφος έχει πρόβλημα, μας είπε ο καπετάνιος και έφυγε», δήλωσε ένας από τους παράνομους μετανάστες, συμπληρώνοντας πως «ήρθαμε από το Πακιστάν και ψάχνουμε για δουλειά».
Την επομένη, το Σάββατο, οι δύο φερόμενοι ως διακινητές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Κατά τη μεταφορά στα Χανιά, συνοδεία λιμενικού, το σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες βούλιαξε, σε απόσταση 15 μιλίων από την ακτή.
Χανιά: Δουλεμπορικό σκάφος αποβίβασε 60 μετανάστες στο Ακρωτήρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου