Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

AΙΣΧΟΣ! Οι Αλβανοί ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Μήνυμα ΜΙΣΟΥΣ…


«Ακτιβιστές του Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας, προέβησαν χθες (20/2) σε μια συμβολική δράση στην Πρίστινα, όπου στόχος ήταν η ελληνική σημαία που βρίσκεται στον εξωτερικό τοίχο του εστιατορίου ‘El Greco’», σημειώνει δημοσίευμα αλβανικού μέσου ενημέρωσης στο  νότιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων. 
Αλβανοί, προχώρησαν σε καταστροφή της σημαίας και στο
δημοσίευμα αναφέρεται ότι «όταν οι Αλβανοί στην Ελλάδα τιμωρούνται με φυλάκιση και απέλαση, όταν σχηματίζουν το σύμβολο του αετού με τα χέρια τους, το Κίνημα της Ενωμένης Αλβανίας, θεωρεί ότι η προβολή της ελληνικής σημαίας σε ανοικτό χώρο, όπως η σημαία στην Πρίστινα, είναι μια σοβαρή πρόκληση. Ενώ η αλβανική σημαία έχει απαγορευθεί στην «τσαμουριά»- Θεσπρωτία, η οποία έχει καταληφθεί από την Ελλάδα, η ελληνική σημαία είναι ανεπιθύμητη σε όλα τα εδάφη της Αλβανίας, ειδικά όταν έχουμε στο μυαλό μας ότι το ελληνικό κράτος δεν έχει ακόμη αποσύρει την εμπόλεμη κατάσταση με τη Δημοκρατία της Αλβανίας».

Το ζήτημα όμως δεν τελειώνει εδώ. 
«Η ελληνική σημαία της γενοκτονίας, είναι ανεπιθύμητη στα εδάφη μας. Το Κίνημα της Ενωμένης Αλβανίας, δεν θα επιτρέψει ποτέ την σημαία του εχθρικού ελληνικού κράτους στη χώρα μας, εκτός από το έδαφος της πρεσβείας στην πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Αλβανίας», υπογραμμίζουν σε ανακοίνωση τους οι Αλβανοί του «Κινήματος Ενωμένης Αλβανίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου