Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα έδωσε ρεσιτάλ!Καρεκλοκένταυροι όσο δεν πάει...

«Ήταν λάθος και μάλιστα στρατηγικού χαρακτήρα. Διότι έπρεπε να είχε κανονικά αφεθεί η τότε κυβέρνηση να κάνει τη βρώμικη δουλειά, την οποία συζητήθηκε μετά να την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ»,δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου,αναφέροντας το στρατηγικό λάθος του κυβερνώντος κόμματος να ρίξει το 2014 την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά.
Επιπρόσθετα τόνισε:«Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δεν θα πρέπει να δίνουμε αυτή την εικόνα προς τα έξω,
ότι το πολιτικό σύστημα είναι τέτοιο και για το μόνο που ενδιαφέρονται κάποιοι είναι να γίνουν κυβέρνηση. Αυτό είναι ένα γενικότερο θέμα του πολιτικού συστήματος που προφανώς αφορά όλα τα κόμματα και δυσκολεύει την κατάσταση».
Από την άλλη ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας μίλησε για τις «υποχωρήσεις» που είναι διατεθειμένη να κάνει η κυβέρνηση έτσι ώστε η αξιολόγηση να κλείσει:«Δεν είναι “φετίχ” το οτιδήποτε, δεν το λέω για να πάμε σε μείωση του αφορολόγητου, αλλά αν μια μείωση του αφορολόγητου διευκολύνει να κλείσει η αξιολόγηση, τότε να το συζητήσουμε».
«Ο ηγετικός κύκλος των δανειστών που αποφασίζει δεν αποδέχεται ότι η κυβέρνηση αυτή εφαρμόζει την συμφωνία επιτυχώς και δεν προχωρά στο κλείσιμο της αξιολόγησης, για το οποίο όμως δέχεται πιέσεις», είπε.
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν το γιατί υπήρξε συμφωνία στο Eurogroup και προκύπτει και από ‘’τις υποχωρήσεις’’ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Ρήγας.Είναι γλυκιά η καρέκλα φαίνεται.Δεν την αφήνουν εύκολα και προτιμούν να υποχωρήσουν από το να φύγουν από την εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου