Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ανορθόδοξο πόλεμο σε πόλεις κι αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα ετοιμάζει η Άγκυρα

Ανορθόδοξο πόλεμο σε πόλεις κι αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα ετοιμάζει η Άγκυρα
 
Οι εκτιμήσεις πως η Τουρκία θα επιχειρήσει να προκαλέσει τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδας, μετά τις τεταμένες Ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι πεποίθηση πολλών  σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι ετοιμαζουν κατά της χώρας μας, ανορθόδοξο πόλεμο σε αστικό περιβάλλον, τεχνικές συλλογής πληροφοριών, σαμποτάζ επιδρομές ακόμα και πολιτικές δολοφονίες...  Σε αυτό το σενάριο ενδέχεται να αναμειχθεί η SADAT, ένα είδος άτυπης πολιτοφυλακής, μια παρακρατική οργάνωση που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ιδρύσει μυστικά το 2012 για μυστικές επιχειρήσεις σε αραβικές χώρες, όμως τη χρησιμοποίησε και για να αντιμετωπίσει το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν.  Επικεφαλής του παρακρατικού στρατού του Ερντογάν είναι ο Αντνάν Τανρίβερντι, απόστρατος αξιωματικός, φανατικός ισλαμιστής, γνωστός ανθέλληνας και ο πιο έμπιστος σύμβουλος επί στρατιωτικών θεμάτων. Στόχος του είναι η συγκρότηση ισχυρού ισλαμικού κράτους που δεν θα ελέγχεται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ και έχει εμμονή με την τουρκοποίηση του Αιγαίου.  Η δράση της SADAT, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα και όπως επιβεβαιώνει η «Χουριέτ», προωθεί θερμά επεισόδια τύπου Ιμίων σε πάνω από 100 βραχονησίδες στο Αιγαίο, ενώ επιμένει στην απομάκρυνση του ελληνικού στρατού από την Κω και την τιμωρία της Ελλάδας για τη μη παράδοση των 8 αξιωματικών.  Eίναι η πρώτη και η μοναδική εταιρεία του είδους στην Τουρκία που παρέχει σε διεθνές επίπεδο συμβουλευτική επί στρατιωτικών θεμάτων, δραστηριοποιείται και στον τομέα της εσωτερικής ασφάλειας, παρέχει υπηρεσίες και στρατιωτική εκπαίδευση για συμβατικό και ανορθόδοξο πόλεμο  και εκπαίδευση για ειδικές επιχειρήσεις. Μπορεί να προσφέρει και άλλες υπηρεσίες όπως παροχή οπλισμού, πυρομαχικών, οχημάτων, ανταλλακτικών, εκρηκτικών.  Και η Ρωσία είχε κάνει αναφορά στη Σαντάτ στην έκθεσή της προς τον ΟΗΕ για την εμπλοκή της Τουρκίας στη Συρία. Πηγές, ισχυρίζονται ότι η Σαντάτ στρατολογούσε ανθρώπους από χώρες της Κεντρικής Ασίας και στη συνέχεια τους μετέφερε και τους εκπαίδευε στη Συρία.  Επίσης Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι ένας από τους στόχους της παραστρατιωτικής οργάνωσης ήταν η αποσταθεροποίηση ξένων κυβερνήσεων. Το ίδιο ισχυρίζεται και το κόμμα της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου