Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ; ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΑν κάποιος πολίτης νομίζει ότι υπάρχει κράτος και  αρχές που μπορούν να  τον προστατεύσουν να μου το πει. Αναφέρομαι στην καθημερινή ρουτίνα. Τι  ακούμε και βλέπουμε << Άγνωστοι στα Εξάρχια κατέστρεψαν σταθμεύοντα ΙΧ.  Άγνωστοι νεαροί κατέστρεψαν τρία ακυρωτικά μηχανήματα. Κουκουλοφόροι  κατέβασαν τον κόσμο, πάλι καλά, και έκαψαν τρία τρόλευ. Αντιεξουσιαστές  έκαψαν λεωφορείο. Τρεις νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπα έκαψαν το  περίπτερο βιοπαλαιστή. Τρεις<< φοιτητές>> έσπασαν στο ξύλο καθηγητή,  γιατί τους είπε να μή γράφουν στους τοίχους του ιδρύματος και τον  στέλνουν  στο νοσοκομείο. Μπουκάρουν μάγκες στο γραφείο υπουργού και  ανοίγει διάλογο << για να δούμε τί θέλουν τα παιδιά>> κλπ. Και όλοι  αυτοί καταστρέφουν  την περιουσία του λαού και είναι βεβαιωμένο ότι δεν  είναι  παιδιά του λαού που μπαίνουν σε λεωφορείο ή μετρό. Έχουμε λοιπόν  συμμορίες να σπάνε, να καίνε, να κτυπάνε  και να κλέβουν ανάλογα και μη  μου πει κανένας  ότι υπάρχει κράτος, κυβέρνηση, Βουλή , δικαιοσύνη ,  αστυνομία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου