Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

κεμαλΠΡΙΝ πάμε στο σημερινό ρεπορτάζ πρέπει να διαβάσουμε όλοι αυτό

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Gay o ΚΕΜΑΛ! Είχε σχέση με Έλληνα ψαρά που τον έβαζε στα «4» !! ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία το σχόλιο στελέχους της ισλαμιστικής νεολαίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι ο Κεμάλ ήταν Έλληνας....

Ο προέδρος της Νεολαίας του ισλαμιστικού κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) της πόλης Αναμούρ (Ανεμούριον, δηλαδή ανεμόμυλος), Χασάν Μπακί, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sozcu, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι «ο Ατατούρκ ήταν γνήσιος Έλληνας και δε μοιάζει με Τούρκο».
Η αλήθεια είναι ότι γνήσιοι Τούρκοι στη Μικρά Ασία δεν υπάρχουν. Τους «κανονικούς» Τούρκους μπορεί να τους δει κανείς στα πρόσωπα των Ουιγούρων της Κίνας ή των ανθρώπων των τουρκικών δημοκρατιών της κεντρικής Ασίας. Οι γνήσιοι Τούρκοι έχουν σχιστά μάτια γιατί είναι μογγολική φυλή.
Οι λαοί της σημερινής Τουρκίας είναι «τουρκεμένοι» (εκτουρκισμένοι) και εξισλαμισμένοι στην πλειονότητά τους αυτόχθονες πληθυσμοί. Πάμπολλοι είναι ελληνικής καταγωγής.
Η Άννα Κομνηνή (1083 – 1153) έγραφε ήδη από το 11-12ο αιώνα, δηλαδή πριν εννέα αιώνες περίπου, ότι οι «Τούρκοι» της Μικράς Ασίας ήταν όλοι ελληνόφωνοι. Ήταν δηλαδή τουρκεμένοι Έλληνες.
Οι μερικές χιλιάδες ιππέων που ήρθαν από τα βάθη της Ασίας κατάφεραν να στεριώσουν στη Μικρά Ασία εξισλαμίζοντας και τουρκεύοντας τους ντόπιους πληθυσμούς, στους οποίους εμφανίζονταν ως απελευθερωτές από την βαριά φορολογία του Βυζαντινού (ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) κράτους.
Διαβάστε ενδεικτικά τη συγκλονιστική ομολογία του Μεγάλου Βεζίρη αλβανικής καταγωγής Παγιατζήτ:
«…οι Οθωμανοί συνέλεξαν με σοφία και τέχνη από όλα τα έθνη τους πιο εξαθλιωμένους και κακότυχους αγρότες, οι οποίοι στην αρχή δεν σέβονταν τον μοναδικό Θεό, αυτόν που κήρυξε ο Προφήτης, και αφού τους μετατρέψανε σε ανθρώπους θεοσεβείς [σ.σ τους εξισλάμισαν], τους ανέδειξαν σε νικηφόρους αξιωματικούς και λαμπρούς ηγεμόνες. Τόσο εγώ όσο και το μεγαλύτερο μέρος των ακροατών μου προερχόμαστε άλλωστε από τις τάξεις τους». (Μιχαήλ Δούκας, Βυζαντινοτουρκική Ιστορία, XXIII, 2).
Η ιστορία γνωρίζει από πάμπολλα στοιχεία και το έχει αποδείξει ότι το σημερινό τουρκικό έθνος δεν αποτελείται από Τούρκους αλλά από εκτουρκισμένους.
Σε ό,τι αφορά τον Κεμάλ, έχει ειπωθεί ότι ήταν Εβραίος της Θεσσαλονίκης ή Πομάκος της Θράκης. Επειδή όμως Τούρκος δεν θεωρείται κάποιος λόγω καταγωγής αλλά λόγω συνείδησης, προφανώς και ο Χασάν Μπακί κατηγόρησε ως «Έλληνα» τον Κεμάλ εννοώντας ότι επιθυμούσε ένα κοσμικό κράτος απέναντι στην ανατολίτικη οθωμανική θεοκρατία.
Αλλά και εννοώντάς τον ως Έλληνα στην καταγωγή, πολύ πιθανό είναι, αφού όπως είπαμε «καθαρόαιμος» Τούρκος στη Μικρά Ασία ή στα Βαλκάνια δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου