Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ➤Επική δημοσκόπηση του Bridging Europe για ΤΟ ΧΩΝΙ δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 1,9%!

Αντιγράφω από τη ΣΥΡΙΖΟσελίδα periodista.gr για να είναι το γέλιο πιο δυνατό:

Ο λαός άρχισε να καταλαβαίνει και να συνειδητοποιεί. Αφενός να καταλαβαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (κόντρα σε όλους τους εγχώριους αντιπάλους του) είναι το κόµµα που αγωνίζεται να αποκρούσει τη λιτότητα των δανειστών, αφετέρου να συνειδητοποιεί πλήρως το ρόλο της ΝΔ, που υπό τη νέα ηγεσία της έχει µετατραπεί σε κόµµα των δανειστών.

Στη θεµελιώδη ερώτηση, που αναµφισβήτητα θα κρίνει τις εκλογές του 2019, οι πολίτες ήδη εµφανίζονται µε ξεκάθαρη θέση: «Με τον Κυριάκο στην εξουσία θα ήταν χειρότερα» λένε 6 στους 10 συµπολίτες µας και -προσέξτε- µε τη µιντιακή πλιατσικολογία να χτυπάει κόκκινο καθηµερινά! Φανταστείτε και να άκουγε την αλήθεια ο λαός…

Στη δημοσκόπηση της Bridging Europe για Το ΧΩΝΙ αποτυπώνεται η ΑΛΗΘΕΙΑ που επιμελώς το κόμμα των δανειστών και οι τηλεπροπαγανδιστές προσπαθούν να σας κρύψουν!

- 6 στους 10 Ελληνες θεωρούν ΝΙΚΗ της Ελλάδας τη συμφωνία του Εurogroup,

- 8 στους 10 Ελληνες βλέπουν νίκη της κυβέρνησης και στα εργασιακά,

- 7 στους 10 Ελληνες θεωρούν ότι οι δηλώσεις Μπακογιάννη... συμφέρουν τους δανειστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου