Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ! Οι σχέσεις του με τον Χατζηνικολάου και το νέο ξεκίνημα στα Παραπολιτικά FM!

Αίσθηση έχει προσκαλέσει στο δημοσιογραφικό και όχι μόνο χώρο η μεταγραφή του Γιώργου Τράγκα, από τον Real FM στα Παραπολιτικά FM.
Η  δημοσιογράφος του Epsilon στην εκπομπή Αποκαλυπτικά ζήτησε από τον Γιώργο Τράγκα να της μιλήσει για τη μεταγραφή του στη νέα του ραδιοφωνική εκπομπή  αλλά και για τα επίκαιρα πολιτικά τεκταινόμενα .
Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος μετά από 10 χρόνια στον REAL αποφάσισε ως παλιός «ποδοσφαιριστής» του κλάδου να ανανεωθεί σε ένα διαφορετικό ραδιοφωνικό σταθμό, χωρίς φυσικά να διαταραχθούν και χαλάσουν οι σχέσεις του με τον Νίκο Χατζηνικολάου που παραμένει φίλος του.

Παράλληλα ο Γιώργος Τράγκας με χιούμορ και αυτοσαρκασμό σχολίασε και τις άλλες αλλαγές στις οποίες προέβη, όπως ένα μικρό καθαρισμό των μαύρων στιγμάτων από τον ήλιο στο πρόσωπο του, αλλά και σε ένα μικρό μπότοξ όπως ο ίδιος ανέφερε.

Ευκαιρίας δοθείσης μίλησε και για την πολιτική λέγοντας ότι δεν θα φύγουμε εμείς από το ευρώ, αλλά ότι το ευρώ θα φύγει από εμάς, ενώ για τον Γιάνη (με ένα «ν» δηλαδή τον Βαρουφάκη) , είπε ότι καλή είναι η αυτοκριτική που κάνει, αλλά όταν κάνεις λάθη σε τέτοιες καρέκλες, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο, πηγαίνεις σπίτι σου.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε ότι θέλει να ανέβει στην καρέκλα και φυσικά αυτό θα είναι μια τεράστια ικανοποίηση για την «οικογένεια» και τον πατέρα του που θέλει να δει έναν Μητσοτάκη ακόμα στην θέση του πρωθυπουργού.

Τέλος, για την πρόταση του οίκου Gucci, είπε ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί ο Παρθενώνας για την πασαρέλα διότι καλό είναι ο Παρθενώνας να βρίσκεται μονίμως στα μυαλά όλων των ανθρώπων του κόσμου, για να μην θεωρούν την Ελλάδα μια μικρή χώρα με ένα ακόμα αρχαιολογικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου