Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΤΟ ... ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ !! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΙΣ 12 ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΗ ΤΣΙΠΡΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 13 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΓΙΑ… ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ «ΕΚΛΕΙΝΕ» Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ! Αναρωτιέστε γιατί δεν κλείνει η συμφωνία τόσο καιρό; Διότι οι δανειστές θέλουν να ελέγξουν την παραγωγή ρεύματος στη χώρα μας! Και όπως φαίνεται, το πετυχαίνουν.... Αγοράζουν τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες….

της ΔΕΗ για ψίχουλα! Υπολογίζεται ότι για όλες τις μονάδες, που η περιουσία τους ξεπερνά τα 13 δις ευρώ, οι αλήτες τοκογλύφοι, αφού έστειλαν ιδιωτικούς πραγματογνώμονες και αξιολόγησαν με μηδενική αξία τις μονάδες μας, τις αρπάζουν από τον ελληνικό λαό έναντι 1 δις ευρώ! Και μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αρπάζουν τις καινούργιες παραγωγικές μονάδες λιγνίτη οι οποίες στοίχισαν πέρυσι 8 δις ευρώ στο δημόσιο για να τις φτιάξει!!!
Θυμίζουμε ότι η χώρα μας διαθέτει 7 λιγνιτοπαρΑγωγικές μονάδες και 4 υδροηλεκτρικές! Όλα αυτά οι δανειστές θα τα αρπάξουν για 1 δις ευρώ!!! Γι’ αυτό τον λόγο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση! Και ο Τσίπρας, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία, φαίνεται να λέει «ναι» στους εγκληματίες τοκογΛύφους της ΕΕ-ΔΝΤ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου