Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ανείπωτη τραγωδία στον Εύοσμο: Τέσσερα παιδιά νεκρά και μια σοβαρά τραυματίας σε νέο τροχαίο. 17 χρονος ο οδηγός – Οι πρώτες εικόνες & βίντεο απ το σημείο

Ανείπωτη τραγωδία στον Εύοσμο: Τέσσερις νεκροί και μια σοβαρά τραυματίας σε νέο τροχαίο – Οι πρώτες εικόνες
-Τέσσερα νεαρά παιδιά σκοτώθηκαν και άλλο ένα τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης  - Σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μια κοπέλα - 17χρονος οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο  - Χρειάστηκαν 7 πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τα θύματα  - Το αυτοκίνητο έπεσε σε μάντρα...
και από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης λύγισαν οι κολώνες φωτισμού!Η άσφαλτος βάφτηκε ξανά με αίμα. Με το αίμα τεσσάρων νεαρών παιδιών, που πριν καν συμπληρώσουν τα 20 χρόνια της ζωής τους έφυγαν από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (28.03.2017) σε τροχαίο που σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Από τα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου ανασύρθηκε ζωντανή μια κοπέλα (όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη), η οποία έχει μεταφερθεί βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 
Όλα έγιναν στις 03:30 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαροί, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, βγήκε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε τσιμεντένιο τοιχίο και στη συνέχεια πάνω σε περίφραξη, στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης, πάνω από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.
Πίσω από το τιμόνι ένας 17χρονος, μαζί του στο μοιραίο αυτοκίνητο ένας 19χρονος, η 17χρονη και άλλα δυο άτομα νεαρής ηλικίας. Εκτός από τη 17χρονη, όλοι έχασαν ακαριαία τη ζωή τους και ανασύρθηκαν νεκροί.
Από τις εικόνες που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στην άσφαλτο φαίνονται ακόμη τα ίχνη από το φρενάρισμα. Δεν αποκλείεται, κάποιο αδέσποτο να πετάχτηκε στο δρόμο, αναγκάζοντας τον άπειρο οδηγό να χάσει τον έλεγχο. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που από την πρόσκρουση έχουν λυγίσει οι κολώνες φωτισμού που βρίσκονται στο σημείο όπου έπεσε το αυτοκίνητο
 
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκροί οι τέσσερις νεαροί και απεγκλωβίστηκε η νεαρή κοπέλα που βαριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου