Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

"Βιομηχανία" Εικονικών γάμων για τη νομιμοποίηση αλλοδαπών γυναικών. Πάνω από 20 συλλήψεις για περισσότερες από 200 παράνομες πράξεις

Αποτέλεσμα εικόνας για νομιμοποίηση αλλοδαπών γυναικών
 
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, που εξασφάλιζε τις προϋποθέσεις για τη νομιμοποίηση αλλοδαπών γυναικών, προερχομένων από ανατολικές χώρες... με άδειες διαμονής και εργασίας πολιτών κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι άδειες αυτές, σύμφωνα με την αστυνομία, εκδίδονταν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, έπειτα από δηλώσεις τέλεσης εικονικών πολιτικών γάμων ή σύναψης συμφώνου συμβίωσης με Έλληνες.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχουν διαπιστωθεί περισσότερες από 200 περιπτώσεις ψευδούς αναγνώρισης, πατρότητας, παράνομης υιοθεσίας, καθώς και μαστροπείας. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί πάνω από 20 άτομα, μεταξύ των οποίων 3 δημόσιοι υπάλληλοι, 2 συμβολαιογράφοι, 1 δικηγόρος και 1 αστυνομικός.
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από τη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου