Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Τα κακόμοιρα τα παιδάκια, για το φαγάκι τους τα καημένα. Τρεις συλλήψεις Πακιστανών για αρπαγή και ληστεία σε βάρος 39χρονου Βέλγου

Τρεις συλλήψεις για αρπαγή και ληστεία σε βάρος 39χρονου Βέλγου
Για αρπαγή και ληστεία σε βάρος ενός 39χρονου Βέλγου συνελήφθησαν το πρωί, στον Πειραιά, τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 26, 27 και 31 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμη τρεις ομοεθνείς τους για συνέργεια...

Το θύμα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι γνώριζε έναν εκ των δραστών, ο οποίος τον προσκάλεσε στην Ελλάδα, προκειμένου να τον φιλοξενήσει σε σπίτι στον Πειραιά, όπου βρίσκονταν και οι συλληφθέντες.
Κατά τη διάρκεια της διαμονής του, οι δράστες, με τη χρήση σωματικής βίας και με την απειλή μαχαιριού, τον ακινητοποίησαν αφαιρώντας του χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικό μηχάνημα συναλλαγών και πιστωτικές κάρτες και απαίτησαν να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν. Ο 39χρονος τούς παρέδωσε το ποσό και τον μετέφεραν σε σπίτι στο Κερατσίνι, από όπου πρωινές ώρες της Κυριακής 26 Μαρτίου κατάφερε να διαφύγει.
Από την κατ' οίκον έρευνα στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, πλαστικά δεματικά (tire-wrap), καθώς και ρουχισμός και προσωπικά αντικείμενα του θύματος.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου