Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

«Αγράμματος, άφραγκος και τεμπέλης!»- Απίστευτοι χαρακτηρισμοί του πρώην δικηγόρου του Σώρρα, Φ. Λεπίδα, στον Γ. Τράγκα

Lepidas_Tragas
Αγράμματο που το λεξιλόγιο του δεν ξεπερνά τις 100 λέξεις και πεζοδρομιακό τύπο, χαρακτήρισε τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας...

Τόνισε πως ο πρόεδρος των «Ελλήνων Συνέλευσις» ποτέ δεν είχε χρήματα από την εργασία του καθώς ήταν τεμπέλης, υποστηρίζοντας ότι έβρισκε λεφτά εκμεταλλευόμενος πολίτες. Είπε επίσης πως ο κατηγορούμενος επιχείρησε κάποια στιγμή να δημιουργήσει κύκλο γνωριμιών με γιατρούς και δικηγόρους, ώστε «να αποκτήσει κοινωνικό λούστρο για να κάνει κάποιες δουλειές που ήθελε».
Μπίζνες στο… Μοναστηράκι
Υποστήριξε ότι ο Σώρρας έχει αρκετές καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του, αναφέροντας ως παράδειγμα δικαστική απόφαση για απόπειρα εμπορίας μικροαντικειμένων αρχαιολογικής αξίας που έβρισκε στο Μοναστηράκι. Κατήγγειλε επίσης ότι στην Αθήνα ο Σώρρας αρχίζει γνωριμίες με περίεργους κύκλους κι αποκτά ταυτότητα των μυστικών υπηρεσιών με εθνόσημο και σφραγίδες.
Είπε επίσης πως ο Σώρρας απείλησε τα παιδιά του ότι θα βρεθούν νεκρά σε χαντάκι, ωστόσο δεν τον φοβάται. Υποστήριξε ότι ο Σώρρας πήρε κάποιες από τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής από παλαιοπωλείο στο Μοναστηράκι… Είπε παράλληλα πως Αμερικανοί καθηγητές πιστοποίησαν ότι η κάθε μετοχή είχε αξία 600 δισεκατομμύρια δολάρια.
Εισαγόμενη απάτη
Αποκάλυψε επίσης πως ο Σώρρας πριν από την «Ελλήνων Συνέλευσις» είχε στήσει μια άλλη οργάνωση στις ΗΠΑ με απατεώνες μεταξύ αυτών κι ένας γιατρός με το επώνυμο Λαμπράκης. Την οργάνωση χρηματοδοτούσε η ελληνική ομογένεια, εκμεταλλευόμενος την αγάπη της για να «σωθεί η πατρίδα». Επίσης, τόνισε πως οι οπαδοί του είναι λίγο-πολύ ψυχιατρικές περιπτώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου