Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Γοργόνες και Μάγκες

Γράφει ο
Νίκος Γιαννιός
Είμαστε Αμερικανάκια αλλά κορόιδα δεν είμαστε. Ή μήπως είμαστε.
Δεν υπάρχουν πια επαναστάτες. Υπάρχουν μόνο κορόιδα που νομίζουν πως είναι επαναστάτες αλλά στην πραγματικότητα τους χρησιμοποιούν κάποιοι άλλοι επιτήδειοι για να κάνουν την δουλειά τους. Η ιδεολογία, το δόγμα και η θρησκεία, ακόμη και η δημοκρατία και η δίψα για λευτεριά, είναι απλά το μέσον φανατισμού που είναι απαραίτητος για να φτιάξουν τις ομάδες των κορόιδων και να τους οπλίσουν το χέρι. Ευτυχώς που υπάρχει η Αριστερά για να μας διευκολύνει στα δύσκολα, είχε πει κάποτε ο Δρ. Ανιέλι, ένας από τους ισχυρότερους εκπροσώπους του κεφαλαίου.
Δεν υπάρχουν πια επαναστάσεις. Υπάρχουν μόνο οργανωμένες προσπάθειες που χρησιμοποιούν τα γνωστά κορόιδα
για την ανατροπή μη φιλικών προς κάποιους άλλους καθεστώτων. ‘Όταν κάποιοι πολιτικοί μηχανισμοί κάνουν το λάθος να βάλλουν μπροστά το συμφέρον των ανθρώπων, γίνονται ενοχλητικοί στους πάσης φύσεως κερδοσκόπους αλλά και στους επαγγελματίες εμπόρους ελπίδας και τότε σαν από μηχανής θεός έρχεται η ένοπλη ρήξη για την απομάκρυνσή τους.
Δεν υπάρχουν πια φιλελεύθερα ή δημοκρατικά κινήματα. Υπάρχουν πόλεμοι που για να γίνουν απαιτούνται όπλα τα οποία κάποιοι πρέπει να τα αγοράσουν και να τα χρησιμοποιήσουν για να χρειάζονται κι άλλα. Εύκολα θα βρεθούν κάθε φορά τα απαραίτητα προσχήματα, πραγματικά ή δόλια δεν έχει σημασία αρκεί κάποιοι να πιαστούν στα χέρια και να ματώσουν.
Δεν υπάρχουν πλέον Ιερολοχίτες ούτε Φιλικοί. Υπάρχουν έμποροι όπλων, έμποροι ναρκωτικών, έμποροι πετρελαίου, έμποροι χημικών και φαρμάκων, έμποροι χρημάτων. Αυτοί είναι οι πραγματικοί έμποροι των εθνών, τα αφεντικά της παγκοσμιοποίησης, οι ρυθμιστές του κόσμου και υπάρχουν και  πολιτικοί, έμποροι ελπίδας που ενεργούν σαν διαμεσολαβητές ανάμεσα στους εμπόρους των εθνών και τον αφελή λαό που άλλοτε είναι απλός ψηφοφόρος και άλλοτε ιδεολόγος επαναστάτης.
Μάγκες και Γοργόνες διαφεντεύουν τις ζωές μας. Το καλύτερο ζευγάρι λένε πως είναι οι Κλίντον. Βρέθηκαν μας πληροφορούν κάποια επιλήψιμα emails της κυρίας που πολλά μαρτυρούν. Κουτσομπολιά, ή μήπως κρατούσαν σημειώσεις σαν τον δικό μας τον Άκη. Ήδη κάποιοι ψάχνουν τις επαφές τους και τους χρηματοδότες του Ιδρύματος Κλίντον με την υποψία της ενόχου ενίσχυσης της αραβικής φονταμενταλιστικής Ισλαμικής τρομοκρατίας. Δυτικές κυβερνήσεις και Αραβικές χώρες φαίνεται να εμπλέκονται σε υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά όπλων. Και έψαξα στην μνήμη μου να βρω τα αίτια των πολέμων που διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία και στην συνέχεια και το υπόλοιπο της Σερβίας εδώ στο υπογάστριο της Ευρώπης επί Μπιλ Κλίντον και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι για όλα έφταιγε εκείνος ο αισχρός Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς που τον σύρανε μεν στην φυλακή για να γλυτώσει η ανθρωπότητα από το διαβολικό του πολιτικό σχεδιασμό αλλά τον απαλλάξανε των κατηγοριών μετά τον θάνατό του. Αμέσως μετά προσπάθησα να κατανοήσω την βασανιστική απαίτηση εκδημοκρατισμού των Αραβικών χωρών της Μεσογείου όταν η Χίλαρυ ήταν Υπουργός των εξωτερικών του Μπαράκ και κατόπιν ωρίμου σκέψεως με τσαπατσουλιά και περισσή απερισκεψία έβαλαν φωτιά σε Λιβύη, Τυνησία, Αλγερία, Αίγυπτο και Συρία. Με αεροπλάνα και κανόνια και με τους φίλους τους παλιούς. Νάτα μας. Όπλα και αίμα άφθονο αλλά και χιλιάδες νεκροί, εκατομμύρια πρόσφυγες και χασισένιοι του γέρου του βουνού, της Τζιχάντ και του Ίσις να κυνηγούν τους σταυροφόρους στις γειτονιές της Ευρώπης. Ρε τι πάθαμε, σε λίγο θα μεταναστεύσουμε όλοι στην Αυστραλία ή την Ιαπωνία, γιατί μόνο εκεί δεν μπορούν να πάνε τα καλόπαιδα που ζώνονται με βόμβες και ονειρεύονται πιλάφια και ουρί του παραδείσου.
Η είδηση πέρασε στα ψηλά. Αυτοκτόνησε προ ημερών ο κ. YvesChandelon. Με το δεξί χέρι τράβηξε την σκανδάλη ενός μη καταχωρημένου όπλου και τίναξε τα μυαλά του στο αέρα. Δεν έχει σημασία αν ήταν αριστερόχειρας, ούτε αν είχε τρία δικά του όπλα αλλά προτίμησε να χρησιμοποιήσει το ξένο, ούτε αν δεχόταν τελευταία ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα όπως μαρτυρούν οι στενοί συγγενείς του. Εντελώς συμπτωματικά ο κύριος αυτός που προφανώς είχε ψυχολογικά προβλήματα που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία ήταν ο Γενικός Ελεγκτής της υπηρεσίας προμηθειών του ΝΑΤΟ γνωστής και ως NPSA που λέγεται πως έψαχνε τις πηγές χρηματοδότησης των Ισλαμοφασιστών του Ίσις και τις παλιοπαρέες των Κλίντον. Για κοίτα ρε κάτι συμπτώσεις.
Όπλα, σεξ και μαύρο χρήμα. Τρομοκρατία, προσφυγιά και Θάνατος. Σκέψου η κυρία να γινότανε και Πρόεδρος, δεν θα τους σταματούσε κανείς και τίποτα. Έχασαν τη ευκαιρία να κάψουν τον κόσμο ολόκληρο και μετά αμφισβήτησαν εμμέσως πλην σαφώς το εκλογικό αποτέλεσμα και παραλίγο να φέρουν διχασμό στην πιο μεγάλη Δημοκρατία του κόσμου. Αυτό δεν είχε ξαναγίνει ποτέ στην Αμερική. Μέχρι και τις μυστικές υπηρεσίες ενέπλεξαν για να πείσουν ότι οι Ρώσοι του κ. Πούτιν βοήθησαν την εκλογή του κ. Τραμπ, με προφανή επιδίωξη να βλάψουν τις ΗΠΑ. Αδίστακτοι σου λέω, πάνε γυρεύοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου