Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! Πριν από Λίγο! Εισβολή των ΜΑΤ στη ΣΟΥΔΑ...


 Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της Σούδας.
Τα ΜΑΤ εισέβαλαν το πρωί της Τρίτης και πραγματοποιούν ελέγχους σε σκηνές, πρόσφυγες και μετανάστες.
Όπως αναφέρει το politischios.gr, έχουν ήδη προχωρήσει σε προσαγωγές, με το astraparis.gr να σημειώνει πως έχουν γίνει
τουλάχιστον δέκα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι από τις προσαγωγές θα προκύψουν τουλάχιστον τρεις συλλήψεις, καθώς σε σκηνές βρέθηκαν μαχαίρια και άλλα επιθετικά αντικείμενα, για τα οποία επιχειρείται η ταυτοποίηση των κατόχων τους.
Η έφοδος, σύμφωνα με το astraparis.gr, έγινε με σκοπό να προληφθούν επεισόδια αντεκδίκησης κυρίως μεταξύ ομάδων Αλγερινών και Αφγανών, οι οποίοι πρόσφατα είχαν δημιουργήσει εκτεταμένα επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου