Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Όπου τους ΒΡΙΣΚΟΥΝ τους ΒΡΙΖΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ τα 'μπινελίκια' του ΛΑΟΥ...



Προπηλακισμό από πολίτες της Πάρου δέχθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Νίκος Μανιός ο οποίος έδωσε το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση – διαμαρτυρία του παριανού λαού την Κυριακή στην Παροικιά, ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί. Όπως αναφέρει το parianostypos.gr, ο κ. Μανιός, στη σύντομη ομιλία του προς το πλήθος, εξέφρασε την συμπαράστασή του προς τον αγώνα τους, δηλώνοντας και ο ίδιος την αντίθεσή του στην απόφαση μετατροπής της Πάρου σε βιομηχανική
ζώνη παραγωγής αιολικής ενέργειας.
Ωστόσο, όταν ανέφερε ότι η απόφαση εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην Πάρο ελήφθη από προηγούμενη κυβέρνηση, δέχτηκε λεκτική επίθεση από πολίτες.
«Εδώ είναι του Δήμου. Δεν είναι πολιτική. Δεν είναι πολιτική!»
Ο κος Μανιός απάντησε στους κατοίκους και η συνέχεια είναι χαρακτηριστική της οργής του λαού





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου