Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΛ.ΑΣ! ΠΟΛΥ σοβαρή ΕΙΔΗΣΗ! Εντόπισαν όπλα και πυρομαχικά σε τζαμί στη Ξάνθη! Σύλληψη του ιμάμη


Αποτέλεσμα εικόνας για τζαμί στο νομό Ξάνθης
Αποτέλεσμα εικόνας για ιμάμης έχει πλέον συλληφθείΣυναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, μετά τον εντοπισμό οπλισμού και πυρομαχικών σε τζαμί στο νομό Ξάνθης. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από πληροφορίες οι υπηρεσίες ασφαλείας, κατόπιν ενδείξεων και πληροφοριών, προέβησαν πριν λίγες ώρες σε έλεγχο σε ένα τζαμί στο χωρίο Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, όπου και εντόπισαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων...
Ο ιμάμης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του τζαμιού, μετέβη στον εισαγγελέα για παροχή εξηγήσεων πριν από λίγες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες ενημερωτικού πόρταλ ο ιμάμης έχει πλέον συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ τα δύο πιστόλια αποστέλλονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια. Στο τζαμί βρέθηκε ακόμη και ένα κυνηγετικό όπλο. Η υπόθεση ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή, με δεδομένο επιπλέον και το χώρο που βρέθηκε ο οπλισμός, αλλά και την ιδιότητα του φερόμενου κατόχου του.
Για την υπόθεση, η οποία έρχεται στο φως σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, έχει ενημερωθεί τόσο η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όσο και ανώτατα κυβερνητικά στελέχη.
Σημειώνεται, δε, ότι μόλις χθες, ο αυτοεξόριστος πρώην διευθυντής της Τουρκικής εφημερίδας Ζαμάν (της αγγλόφωνης έκδοσης) είχε αναρτήσει στο twitter μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο οι πληροφορίες του από τις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας ανέφεραν ότι έχουν αυξηθεί οι μυστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου