Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Θρίλερ με απαγωγή μεγαλοεπιχειρηματία στην Κρήτη

277800
Φόβοι για αρπαγή του από κακοποιούς που του έστησαν ενέδρα (Φωτογραφίες). Ένα θρίλερ για γερά νευρά βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι αργά χθες το βράδυ με εξαφάνιση γιου Κρητικού μεγαλοεπιχειρηματία, που - όπως όλα δείχνουν – έπεσε θύμα απαγωγής, στο Ηράκλειο, από αδίστακτους κακοποιούς, ενώ επέστρεφε από την εργασία στο σπίτι του...
Πρόκειται για ηχηρό όνομα του «επιχειρείν», με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και δραστηριότητα που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν κάτω από πολύ μυστηριώδεις συνθήκες, βγαλμένες από ταινία του Χόλυγουντ.
Το πολυτελές όχημά του, ένα ασημί Μercedes, εντοπίστηκε τρακαρισμένο και εγκαταλελειμμένο λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην περιοχή των Καλέσων του Δήμου Μαλεβιζίου. Το αυτοκίνητο ήταν παρατημένο σχεδόν στη μέση του δρόμου με τα παράθυρα ανοιχτά, γεγονός που θορύβησε έντονα τις Αρχές.
277806
Από την πρώτη στιγμή, εκφράστηκαν φόβοι ότι κάποιοι είχαν προχωρήσει στη βίαιη αρπαγή του, ενώ οι ανησυχίες αυτές φούντωσαν ακόμη περισσότερο όταν σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν λίγο αργότερα δύο καμένα οχήματα.
Ένα Ι.Χ. μάρκας BMW και ένα αγροτικό, αμφότερα χωρίς πινακίδες, βρέθηκαν απανθρακωμένα σε παράδρομο, λίγο μετά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (ΠΑΓΝΗ), σε κοντινή απόσταση από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του 50χρονου.
Τα δύο φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους περιστατικά φαίνεται ότι έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους, αφού η χωροχρονική συγκυρία που αυτά συνέβησαν – σε διπλανές περιοχές και με διαφορά λίγων λεπτών - μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.
277803
Το επικρατέστερο σενάριο είναι οι άγνωστοι δράστες να έστησαν ενέδρα στον άτυχο άνδρα και να εμβόλισαν με τα δύο αυτά οχήματα το αυτοκίνητο του.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το ένα από αυτά να  προπορευόταν και το δεύτερο που ακολουθούσε να έπεσε πάνω του προκειμένου το θύμα να αναγκαστεί να σταματήσει και να κατέβει για να δει τις υλικές ζημιές που είχαν προκληθεί στο όχημα του.
Στη συνέχεια, προφανώς τα έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και εκτιμάται ότι επιβιβάστηκαν σε τρίτο όχημα, παίρνοντας μαζί τους όμηρο τον πασίγνωστο επιχειρηματία, και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Όπως φαίνεται, οι απαγωγείς είχαν εκπονήσει από καιρό ένα άριστα οργανωμένο σχέδιο, το οποίο προφανώς είχαν μελετήσει μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια προτού το θέσουν σε εφαρμογή.
Οι άνδρες της Αστυνομίας από χθες το μεσημέρι «χτενίζουν» όλη την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή για τον εντοπισμό πολύτιμων ευρημάτων που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη του αγνοουμένου.
Σχεδόν ολόκληρη η τοπική αστυνομική δύναμη και το σύνολο των υπηρεσιών της βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, ερευνώντας ενδελεχώς κάθε στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στην ανεύρεση απαχθέντα, ενώ κλιμάκια των ΤΑΕ (σ.σ. Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου) «οργώνουν» το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.
astynomia klimakio
Στην ουσία, ο νομός Ηρακλείου βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό, με τις αρχές να αναζητούν την άκρη του νήματος που θα τις οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης και πρωτίστως στη σωτηρία του 50χρονου επιχειρηματία.
Το κινητό του, πάντως, ήταν απενεργοποιημένο από τη στιγμή της εξαφάνισής του, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή καμία επικοινωνία μαζί του.
Η υπόθεση χαρακτηρίστηκε εξαρχής πολύ σοβαρή λόγω της εμπλοκής της συγκεκριμένης επιχειρηματικής οικογένειας.
Στο πλαίσιο αυτό, αργά το απόγευμα έφτασε από την Αθήνα στο Ηράκλειο κλιμάκιο με εξειδικευμένους διαπραγματευτές, προκειμένου να συνδράμουν στις επιχειρήσεις.
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι ώρες για την οικογένεια του γνωστότατου και ιδιαίτερα αγαπητού Ηρακλειώτη επιχειρηματία, που αγωνία για την τύχη του και για την έκβαση αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης.
568568
Το σημείο που στήθηκε η ενέδρα σε βάρος του 50χρονου επιχειρηματία
Τα καμένα αυτοκίνητα που βρέθηκαν κοντά στο ΠΑΓΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου