Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Σάλος με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων – Παραπέμπεται με το ερώτημα της διαγραφής

Αίσθηση έχει προκαλέσει φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα των γκρίζων λύκων.
Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα tourkikanea.gr και προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη ο οποίος έκανε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με το ερώτημα της διαγραφής.



Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «το σήμα των γκρίζων λύκων και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδει με τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ. Ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με το ερώτημα της διαγραφής».





Ο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, πάντως σύμφωνα με το ant1news.gr ανέφερε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν από περίπου έξι χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου