Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ο Σώρρας «φλερτάρει» με τα ισόβια

Νέα εντάλματα, με σωρεία κακουργημάτων, εξέδωσε  η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τον «εθνοσωτήρα». Μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης με σωρεία κακουργημάτων από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, τόσο για τον ίδιο όσο και για επτά στενούς συνεργάτες του, ο Αρτέμης Σώρρας (φωτό) «φλερτάρει» πλέον με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Από τον Θεοδόση Π. Πάνου...
Η Εισαγγελία, που ερευνούσε όλο αυτό το διάστημα την υπόθεση με τις περιβόητες μετοχές της «Τράπεζας Ανατολής» και τα 600 δισ. δολάρια που έλεγε ότι είχε στην κατοχή του ο «εθνοσωτήρας», του άσκησε ποινική δίωξη για απάτη τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βάρος Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.
Κατηγορίες
Παράλληλα, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της ψευδούς καταμήνυσης και της ψευδορκίας μάρτυρα.
Μετά την άσκηση των διώξεων σε βάρος του Σώρρα και επτά συνεργατών του στον φορέα Ελλήνων Συνέλευσις, εκδόθηκαν αντίστοιχα εντάλματα σύλληψης τα οποία λύνουν εντελώς τα χέρια των διωκτικών Αρχών στην προσπάθειά τους να πραγματοποιήσουν σε βάθος έρευνες για τον εντοπισμό του φυγόδικου «εθνοσωτήρα».

Βάσει των ενταλμάτων σύλληψης, οι αστυνομικοί θα μπορέσουν να συλλάβουν άτομα που ίσως έχουν στήσει γύρω από τον Σώρρα ένα προστατευτικό τείχος, ώστε να αποφεύγει τη σύλληψη, μετά την ποινή οκταετούς κάθειρξης που του επιβλήθηκε από δικαστήριο της Πάτρας.
Πέραν των οκτώ, η Εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση ακόμα δύο προσώπων, στενών συνεργατών του Αρτέμη Σώρρα, τα οποία όμως βρίσκονται στον Καναδά, και έστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

Από το εισαγγελικό πόρισμα προκύπτει ότι σε 12.000 ανέρχονται οι πολίτες που επικαλούνται τον Σώρρα και δεν πληρώνουν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ζημιά του Δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια.
Ενδεικτικά αναφέρεται στο εισαγγελικό πόρισμα ότι, για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ, ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από Δημόσιο, εφορίες κ.λπ.
Παραδίνεται (;) η γυναίκα του
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αντίληψη των αστυνομικών που ασχολούνται με την υπόθεση έχει υποπέσει η πρόθεση της συζύγου του να παραδοθεί στις Αρχές, μέσω του δικηγόρου της, καθώς είναι δύσκολο για την ίδια να εξακολουθήσει να κρύβεται έχοντας μαζί της το 9χρονο παιδί που έχει αποκτήσει με τον Αρτέμη Σώρρα.

Πάντως, οι άνδρες της Ασφάλειας και των κατά τόπους αστυνομικών διευθύνσεων που ασχολούνται με την αναζήτηση του φυγοποίνου έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 16 κατ' οίκον έρευνες σε Αττική, Πάτρα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Λακωνία, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τον Σώρρα.

Μόνο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής έκαναν εφόδους σε πέντε διαφορετικά σπίτια και διαμερίσματα, που είχε δηλώσει κατά καιρούς ως τόπο κατοικίας ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνελεύσεως.
Παράλληλα, έχουν γίνει έρευνες και σε δεκάδες γραφεία του πολιτικού φορέα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε μια μονοκατοικία στην περιοχή του Διονύσου, όπου παραθέριζε τα καλοκαίρια ο Σώρρας και ήταν ιδιοκτησία του.
Οταν ο Αρτέμης ήταν bodybuilder
Προτού αρχίσει να διαδίδει ότι διαθέτει τίτλους αξίας 600 δισ. ευρώ και ότι χάρη σε αυτούς μπορεί να σηκώσει στους ώμους του το βάρος του ελληνικού χρέους σαν σύγχρονος... Ατλας, ο ιδρυτής του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμης Σώρρας ήταν ένας φιλόδοξος bodybuilder, που σήκωνε πραγματικά βάρη στα γυμναστήρια!

Ο αυτοαποκαλούμενος τρισεκατομμυριούχος προσπαθούσε πριν από πολλά χρόνια να κερδίσει τίτλους στο άθλημα της σωματοδόμησης, κάνοντας επίδειξη στις σκηνές θεάτρων και κινηματογράφων της Πελοποννήσου, και σκόπευε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το bodybuilding!

Οι φωτογραφίες του ως αθλητή, που προέρχονται από το αρχείο του προέδρου της Ελληνικής Σωματοδόμησης Νίκου Μαστροκωστόπουλου, μας γυρίζουν πίσω, στις 25 Απριλίου του 1987. Τότε ο Αρτέμης Σώρρας (με πολύ λιγότερα... κιλά!) φορούσε μπικίνι και διαγωνιζόταν για τον τίτλο του WABBA Mister Πελοπόννησος στην κοντή κατηγορία των τζούνιορ, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πατρών. Για την ιστορία, κατέλαβε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Σταμάτη Καρβέλη, γιατί -όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εποχής- δεν ήταν καλός στις... πόζες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου