Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΟΛΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Πνέουν τα μένεα κατά του προσώπου του...

are
Οργή στην Τεχεράνη κατά της Άγκυρας και ειδικά κατά του Ερντογάν. Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν χαρακτήρισε τα πρόσφατα σχόλια του τούρκου προέδρου ως «αβάσιμα» προσθέτοντας πως η Άγκυρα παίζει ένα παιχνίδι ευθυνών ώστε να δικαιολογήσει τις επεκτατικές πολιτικές της σύμφωνα με την Χουριέτ.

«Δυστυχώς τούρκοι αξιωματούχοι συνεχίζουν να κάνουν αβάσιμα, ενοχλητικά και προβληματικά σχόλια ενάντια στους γείτονές τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Ιρανικού υπουργείο εξωτερικών Μπαχράμ Κασεμί.
«Με το να κατηγορεί άλλους και να επαναλαμβάνει λανθασμένους ισχυρισμούς προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις ενοχλητικές και επεκτατικές πολιτικές προς τους γείτονές τους» δήλωσε.
Θυμίζουμε πως ο Ερντογάν μιλώντας σε μια τελετή στην Αττάλεια στις 25 Μαρτίου κατηγόρησε την Τεχεράνη ότι ακολουθεί «ρατζιστικές και μεροληπτικές» πολιτικές στο Ιράκ.
«Ενώ υπάρχει αιματοχυσία στην Λιβύη, πολίτες βομβαρδίζονται στην Συρία και η θρησκευτική ένταση ανεβαίνει στο Ιράκ – και δεν βλέπω πως αυτή είναι απλά μια θρησκευτική ένταση- καθώς στην πραγματικότητα είναι ρατσισμός που την ίδια στιγμή παίρνει δύναμη από την θρησκευτική ένταση. Τα γεγονότα στο Ιράκ είναι στην πραγματικότητα το Ιράν που αυξάνει τον ρατσισμό του που προέρχεται από τις παρελθούσες επεκτατικές πολιτικές του στην περιοχή» δήλωσε ο Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου