Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Η κατάθεση της μοιραίας γυναίκας: Ο προβληματικός γάμος, η σχέση με τον παραολυμπιονίκη, το ματωμένο τέλος!

kkk
Το χρονικό της μοιραίας σχέσης της με τον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη, αλλά και τα προβλήματα στο γάμο της με τον Μάριο Λουκόπουλο, που οδήγησαν σε ένα θυελλώδες διαζύγιο περιγράφει στην κατάθεσή της στην αστυνομία, η «μοιραία» γυναίκα στη ζωή των δύο ανδρών. Σύζυγος για τον Λουκόπουλο, ερωμένη για τον Τσαγκάρη, η όμορφη Κατερίνα...
«όπλισε» άθελά της το χέρι του ενός για να αφαιρέσει τη ζωή του άλλου.
Η μοιραία γυναίκα περιγράφει συγκεκριμένα σοκαριστικά περιστατικά από την κοινή της ζωή με το θύμα, αλλά και άλλα, όταν δημιουργήθηκε το ερωτικό τρίγωνο. Δείτε αναλυτικά τι κατέθεσε στην αστυνομία:
«Το Δεκέμβριο του 2003 παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο τον Μάριο Λουκόπουλο και το 2004 παντρευτήκαμε με θρησκευτικό. Μαζί αποκτήσαμε δύο παιδιά, το ένα 11 ετών και το άλλο 8,5. Απ΄την αρχή της σχέσης μας ξεκίνησαν και τα προβλήματα με τον Μάριο. Προβλήματα που δημιουργούνταν λόγω του μυαλού του. Γενικά το μυαλό του Μάριου λειτουργούσε περίεργα, αλλά επειδή ήμουν ερωτευμένη δεν τα ;έβλεπα.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τον Απρίλη του 2007 και ενώ είχε την κόρη μας αγκαλιά και του ζήτησα να μου τη δώσει για να την ταϊσω. (σ.σ. περιγράφει καυγά μεταξύ τους και συνεχίζει) Σια μένα το ποτήρι είχε σπάσει. Ξεκινήσαμε λοιπόν, από εκείνο το σημείο να μην έχουμε καμία επαφή, παρότι ζούσαμε στο ίδιο σπίτι. Το Νοέμβριο του 2007 πήραμε ένα καινούργιο αυτοκίνητο και όσο κι αν φανεί παράξενο, αυτό μας έφερε πιο κοντά. Ξεκινήσαμε τις εκδρομές και σε μία από αυτές έμεινα έγκυος στο γιο μας. Και μετά τη γέννηση του γιου μας τα πράγματα δεν άλλαξαν, όμως. Συνεχίσαμε να ζούμε μαζί σαν αδερφάκια. Κάποια στιγμή, γύρω στα τέλη του 2014, γνώρισα τον Βασίλη Τσαγκάρη που έμενε κοντά στο σπίτι μου. Πρώτα γνώρισα τη μητέρα του με την οποία έκανα παρέα και μέσω αυτής γνώρισα τον Βασίλη. Η γνωριμία αυτή εξελίχθηκε σε συμπάθεια και για να μην τα πολυλογώ το Σεπτέμβριο του 2015 ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Από ΄κει και μετά δεν είχαμε καμία ερωτική επαφή μέχρι το Μάρτιο του 2016. Επειδή όμως, ο Μάριος είχε τρέλα με τα ηλεκτρονικά είχε βάλει κοριούς στο σπίτι και στο αυτοκίνητό μου και με παρακολουθούσε. Έτσι, λοιπόν, έμαθε για την ερωτική επαφή που είχα με τον Βασίλη.
Εν τω μεταξύ, το Φεβρουάριο του 2016 βγήκε και τυπικά το διαζύγιο με τον Μάριο. Με τον Βασίλη βρεθήκαμε άλλες δύο φορές τον Απρίλιο του 2016. Τη Μ.Δευτέρα του 2016 ο Μάριος, με το πρόσχημα ότι ήταν άρρωστος και ότι ήθελε να του φέρω κάποια φάρμακα με φώναξε στο σπίτι που είχε μετακομίσει. Με το που μπήκα μέσα με έδεσε με χειροπέδες και έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι μου. Μου είπε: «σήμερα τέλειωσαν όλα. Από ‘δω μέσα δεν θα βγεις ζωντανή. Θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτώσω και τον μ…α που γα…..σαι και τη μάνα του». Στο σημείο αυτό θέλω να σας πω ότι ο Μάριος ήταν γ.γ. σκοπευτικού συλλόγου και είχε πολλά όπλα στην κατοχή του. Τελικά, τον πήρα με το καλό και με άφησε. με ανάγκασε, όμως, να στείλω μήνυμα στον Τσαγκάρη και να του γράψω: Σβήσε το κινητό μου, δεν θέλω καμία επικοινωνία μαζί σου. Μόλις έστειλα το μήνυμα με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης, το σήκωσε ο Μάριος και του είπε ότι δεν θέλω να έχω καμία επικοινωνία μαζί του. Ο Τσαγκάρης του είπε ότι αν δεν του το έλεγα εγώ αυτό, δεν θα το πίστευε και έτσι εγώ φώναξε δυνατά για να μ΄ακούσει: Αυτό που σου λέει ο Μάριος είναι σωστό. Μόλις με άφησε ο Μάριος, την ίδια μέρα, είπα στον Τσαγκάρη τί ακριβώς είχε γίνει και τις απειλές του Μάριου γι΄αυτόν και την οικογένειά του. Γι’ αυτό το λόγο, το βράδυ της ίδιας μέρας, πήγα με τον αδελφό μου στο αστυνομικό τμήμα του Μοσχάτου για να καταγγείλω αυτό που είχε γίνει.
Τον Τσαγκάρη τον είδα τελευταία φορά τη Μ. Παρασκευή του 2016, όταν κλήθηκε για να καταθέσει για την επικοινωνία που είχε με μένα και τον Μάριο τη Μ. Δευτέρα. Από ΄κείνη την ημέρα και μέχρι σήμερα, δεν είχα καμία απολύτως επικοινωνία με τον Τσαγκάρη. Μάθαινα, όμως, ότι ο Τσαγκάρης και ο Μάριος μιλάνε και αυτό ήταν κάτι που με ενοχλούσε. Δεν ξέρω τι λέγανε οι δυο τους, όμως, όσες φορές είχα συναντήσει τυχαία τον Μάριο, στο σχολείο των παιδιών, μού έλεγε ότι με τον Βασίλη τα λένε, και ότι του έχει εκμυστηρευθεί αρκετά πράγματα. Απ’ όσο καταλάβαινα, δηλαδή, ο Βασίλης και ο Μάριος δεν είχαν καμία διένεξη μεταξύ τους. Ποτέ δεν μου είχε πει ο ένας ή ο άλλος, ότι είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ανάμεσά τους. Πώς φτάσαμε σήμερα σ’ αυτό το σημείο, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Ακόμη και τώρα δεν έχω πιστέψει αυτά που μου λέτε. Με τον Μάριο μπορεί να είχαμε όλα αυτά τα προβλήματα που σας είπα παραπάνω, αλλά δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπώ. Μάλιστα, σε όσους έλεγα ότι τον αγαπώ ακόμα, μου έλεγαν ότι είμαι τρελή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου