Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ στη ΜΟΣΟΥΛΗ! "Φρικτή τραγωδία" λένε οι Αμερικανοί...

 O αρχηγός των αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή χαρακτήρισε χθες φρικτή τραγωδία τον θάνατο αμάχων στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά της Μοσούλης στο Ιράκ, χωρίς φυσικά να αναλάβει επίσημα την ευθύνη για τις επιδρομές.
«Διεξάγουμε έρευνα για αυτό το περιστατικό προκειμένου να καθορίσουμε τι ακριβώς συνέβη και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε έκτακτα μέτρα προκειμένου να αποφεύγουμε το ενδεχόμενο να
πλήττουμε αμάχους», επισήμανε ο στρατηγός Τζο Βότελ σε δελτίο τύπου, όπως αναφέρει με το Γαλλικό Πρακτορείο και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Οι ιρακινές δυνάμεις, με  συνδρομή  από τις αεροπορικές επιδρομές του διεθνούς συνασπισμού εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, έχουν εξαπολύσει επίθεση με στόχο την ανακατάληψη της Μοσούλης από τους τζιχαντιστές.
Ο αριθμός των θυμάτων, που ανέρχονται σε δεκάδες ή ακόμα και εκατοντάδες σύμφωνα με τις πηγές, δεν έχει διασταυρωθεί από κάποια ανεξάρτητη πηγή.
«Η μάχη για τη Μοσούλη είναι δύσκολη» καθώς οι τζιχαντιστές έχουν διεισδύσει μεταξύ των αμάχων, τονίζεται στην ανακοίνωση του στρατηγού Βότελ.
Οι ιρακινές δυνάμεις και ο συνασπισμός «έλαβαν αποφασιστικά μέτρα για να μειωθούν κατά το μέγιστο βαθμό οι απώλειες» μεταξύ των αμάχων, επιβεβαιώνεται.
Περισσότεροι από 200.000 κάτοικοι εγκατέλειψαν τη δυτική Μοσούλη εδώ κι ένα μήνα, σύμφωνα με τις ιρακινές αρχές. Όμως περίπου 600.000 άνθρωποι παραμένουν στους τομείς που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους, μεταξύ αυτών τα 2/3 της παλιάς πόλης, επισημαίνει από την πλευρά του ο ΟΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου