Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ του ΣΟΡΟΣ στη ΛΕΣΒΟ! Τρόμος... (ΒΙΝΤΕΟ)




 Οι «ακτιβιστικές» ομάδες έκαναν για άλλη μια φορά την εμφάνισή τους στην Λέσβο, κάνοντας πορεία υπέρ των προσφύγων.
Τα αιτήματα των «ακτιβιστών» που στηρίζονται στην χρηματοδότηση των ΜΚΟ του Τζόρτζ Σόρρος, είναι το κλείσιμο του κέντρου προσφύγων στην Μόρια, ενώ δηλώνουν ανοιχτά υπέρ της παραμονής των προσφύγων στη χώρα καθώς θεωρούν ότι πρέπει να σταματήσει το Ελληνικό κράτος τις
απελάσεις.

Με λίγα λόγια οι άνθρωποι αυτοί τάσσονται υπέρ της αλλοιώσεως του κοινωνικού ιστού και της Ελληνικής συλλογικότητος, καθώς θέλουν να κατακλύσουν την χώρα μας με ανθρώπους από εντελώς διαφορετική κοσμοαντίληψη.
Πρόκειται για ένα έγκλημα, το οποίο εάν τεθεί σε λειτουργία θα ξεκινήσει ένας πόλεμος στο εσωτερικό της χώρας που δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο στην ιστορία του Ελληνικού κόσμου. Ας ελπίσουμε ότι οι ΜΚΟ του Σόρρος δεν θα μπορέσουν να επιβάλλουν πολιτικές που μόνο να βλάψουν το Ελληνικό έθνος στοχεύουν.
Δείτε ένα βίντεο από την διαδήλωση στην Μυτιλήνη που ακούγεται η ιαχή ''Τζιχάντ Τζιχάντ''και αποδεικνύει πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου