Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

«Παρέλαση κουκουλοΦΛΩΡΩΝ «αγκαλιά» με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ στα Εξάρχεια! Πρωτοφανής «επίδειξη ΔΥΝΑΜΗΣ» με καπνογόνα, σημαίες και συνθήματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια πρωτοφανή «επίδειξη δύναμης» – ακόμα και για την περιοχή των Εξαρχείων – προχώρησαν αναρχικοί πριν λίγο στα Εξάρχεια. Κρατώντας αναμμένα καπνογόνα, σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, υποδέχθηκαν κομβόι 26 φορτηγών από χώρες της Ευρώπης, τα οποία μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια μόνο για αλλοδαπούς (τι άλλο;)...
 σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντιεξουσιαστές προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια, μόλις λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του υπουργού
 Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ο οποίος έστειλε μήνυμα ότι τα Εξάρχεια θα γίνουν μια «κανονική γειτονιά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου