Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Το αίμα ρέει ασταμάτητα στη Βενεζουέλα… Στους 32 οι νεκροί στις διαδηλώσεις κατά тоυ ΙΝΔΑΛΜΑΤΟΣ Τσίπρα, σύντροφου Μαδούρο

Ακόμη ένας νεκρός, νεαρός, ηλικίας μόλις 20 ετών έπεσε νεκρός στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κατά του προέδρου της Βενεζουέλας Νικόλας Μαδούρο, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι...
από δακρυγόνο στην πρωτεύουσα της επαρχίας Τσακάο που κυριαρχεί η αντιπολίτευση.
Πρόκειται για τον 20χρονος Juan Pablo Pernalete Llovera, ο οποίος σύμφωνα με την  El Cooperante δολοφονήθηκε από αστυνομικούς στη Βενεζουέλα.
Ο κατάλογος των νεκρών ανεβαίνει στη Βενεζουέλα του Μαδούρο, που μετράει πλέον 32 νεκρούς από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.
Ο Μαδούρο βγάζει τη Βενεζουέλα από τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών
Την ίδια στιγμή, εξάλλου, η Βενεζουέλα θα αποχωρήσει από τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών (OAS) σε διαμαρτυρία για την καμπάνια της Ουάσιγκτον εναντίον της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της χώρας, είπε η υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροντρίγκες σε τηλεοπτικές δηλώσεις χθες.
Ο αμυντικός οργανισμός εδρεύει στην Ουάσιγκτον και «αποτελεί το σημαντικότερο πολιτικό, δικαστικό και κοινωνικό κρατικό φόρουμ στο ημισφαίριο», σύμφωνα με τον ιστότοπό του. Ο Οργανισμός περιλαμβάνει 35 κράτη της Βόρειας, Κεντρικής, και Νότιας Αμερικής, ενώ έχει χορηγήσει καθεστώς μόνιμου παρατηρητή σε 69 κράτη καθώς και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σύμφωνα με τη Ροντρίγκεζ η απόφαση δεν είναι προσχηματική αλλά «εχει να κάνει με την αξιοπρέπεια του λαού μας». Όπως εξήγησε οι διαδικασίες που θα διαρκέσουν περίπου 24 μήνες, θα ξεκινήσουν την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου