Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Αποδοκιμάστηκε στο Καραϊσκάκη ο Κουίκ. Έφυγε από το γήπεδο στο 85ο λεπτό του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αποδοκιμάστηκε στο Καραϊσκάκη ο Κουίκ
Ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Τέρενς Κουίκ αποδοκιμάστηκε στο Καραϊσκάκη και αποχώρησε από την εξέδρα στο Ολυμπιακός ΠΑΣ Γιάννινα πριν το 90'. Είναι προφανές πως ο κόσμος του Ολυμπιακού...
τα έχει βάλει με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, θεωρώντας την υπαίτια για την μεταχείριση που έχει η ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν πως τα... άκουσε για τα καλά στο Καραϊσκάκη ο Τέρενς Κουίκ. Ο γνωστός δημοσιογράφος και νυν πολιτικός αποδοκιμάστηκε έντονα ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και έφυγε από την εξέδρα γύρω στο 85'.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου