Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Υποψήφιος στην Β' Πειραιά ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Τον 16 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του κικ-μποξ φιλοδοξεί να εντάξει στο δυναμικό της η Νέα Δημοκρατία και να τον ρίξει σε μία διαφορετική μάχη αυτή τη φορά, αυτή του σταυρού και ειδικότερα στη περιοχή της Β΄ Πειραιά.
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης που έχει τιμήσει την γαλανόλευκη όσο λίγοι, είναι 37 χρονών, ποντιακής καταγωγής και με την είσοδο του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας η αξιωματική αντιπολίτευση φιλοδοξεί να έχει ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση στους νέους ψηφοφόρους στους οποίους είναι αρκετά αναγνωρίσιμος.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Ζαμπίδης διατηρεί τεράστιο fun club σε όλη την Ελλάδα και τα οφέλη από μία τέτοια κίνηση θα είναι πάρα πολλά για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου