Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΕΝΩ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ➤Δείτε πόσα εκ € πήραν αμοιβή οι σύμβουλοι του Τσακαλώτου! ΕΓΓΡΑΦΟ

Μεταξύ των οποίων ο χρηματοοικονομικός όμιλος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Rothchild όσο και οι σύμβουλοι του υπουργού Οικονομικών, Γκλεν Κιμ (γνωστός από την θητεία του στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη) και Πίτερ Λεγκλέρ
Μπορεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να...
εμφανίζεται αρκούντως πρόθυμος να συμφωνήσει με τους επικεφαλής των θεσμών για την επιβολή επιπλέον μέτρα λιτότητας στον μέσο Έλληνα πολίτη, ωστόσο, την ίδια ώρα, το υπουργείο Οικονομικών είναι κάτι παραπάνω από γενναιόδωρο στα ποσά τα οποία εγκρίνει, προκειμένου να πληρωθούν οι σύμβουλοι του κ. Τσακαλώτου.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση, την οποία επικαλείται το newmoney.gr, οι συμβουλευτικές εταιρείες και οι επονομαζόμενοι ως «ειδικοί εμπειρογνώμονες», τους οποίους απασχολεί το υπουργείο Οικονομικών, θα λάβουν συνολικά το ποσό των 7,1 εκατ. ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μεταξύ των συμβούλων του κ. Τσακαλώτου, περιλαμβάνονται τόσο ο χρηματοοικονομικός όμιλος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Rothchild όσο και οι σύμβουλοι του υπουργού Οικονομικών, Γκλεν Κιμ (έγινε γνωστός σε όλους ως σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη) και Πίτερ Λεγκλέρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου