Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Δημόσια Περιουσία, Εξώδικο, ΟΛΘ, ΟΛΠ, Πώληση, ΤΑΙΠΕΔ, Τρόικα...



Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Έλληνες και Ελληνίδες, Διαμαρτυρηθείτε για το Αυτονόητο ως εξ αδιαιρέτου Συνιδιοκτήτες της Δημόσιας Περιουσίας - Η Ελλάδα μας ξεπουλιέται χωρίς την Συναίνεση όλων μας!!! (Όταν ο πολίτης λέει για τα ζητήματα του κράτους "Τι μ' ενδιαφέρουν εμένα", αυτό το κράτος είναι καταδικασμένο να χαθεί. Ζαν ΖακΡουσώ - «Ο σιωπών δοκεί συναινείν», qui tacet consentire videtur (όπoιoς

σιωπά φαίνεται ότι συναινεί), κατά το ρωμαϊκό δίκαιο)
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΕΝΣΤΑΣΗ - ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ - ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αθανάσιου Καρανάσιου, Πολ. Μηχανικού – Επιμελητή, με την ιδιότητα του Έλληνα Πολίτη, κατοίκου Αθηνών

Κατά
κ.κ. Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Υπουργούς, Βουλευτές όλων των κομμάτων, μέλη του ΤΑΙΠΕΔ, Εισαγγελείς, Ανώτατους Δικαστικούς Λειτουργούς ΣτΕ, Ελεγκτικού Συνεδρίου, Αρείου Πάγου, Τραπεζικές Εταιρείες, Χρηματοοικονομικούς Συμβούλους, Εταιρείες Δικηγόρων, Νομικούς Συμβούλους, Τεχνικούς Συμβούλους (*)
Με θέμα
1. Την πώληση-παραχώρηση-
ιδιωτικοποίηση, του Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ) , της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, του ΟΑΣΑ, της ΔΕΣΦΑ, ως και κάθε άλλου περιουσιακού στοιχείου του Ελληνικού Λαού και άρα και εμού του ιδίου.
2. Την επανακρατικοποίηση-επανάκτηση-
ακύρωση συμβάσεων αποξένωσης (ως πράξεις μη σύννομες, ετεροβαρείς, λεόντειες, και εκβιαστικές) των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων, του ΟΤΕ, της Ολυμπιακής, του ΟΠΑΠ, των ΕΛΠΕ, της Αγροτικής Τράπεζας, των Κρατικών Λαχείων, των ΕΛΤΑ, του ΟΔΙΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του Αστέρα Βουλιαγμένης, του Ελληνικού, των ακινήτων (κτίρια Πρεσβειών κ.λπ) στο εξωτερικό και εντός Ελλάδος, των Δημόσιων Νοσοκομείων, των περιοχών ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους και τουριστικού ενδιαφέροντος (Άφαντος Ρόδου, Κασσιόπη Κέρκυρας, Χαλκιδική, Αργολίδα, Ηλεία κ.λπ.), τις Ελληνικές Νησίδες και κάθε άλλου περιουσιακού στοιχείου του Ελληνικού Λαού και άρα και εμού του ιδίου, που αποκρατικοποιήθηκαν χωρίς τη συγκατάθεσή μας.
Με ξεχειλισμένη την οργή από την αδικία σε βάρος μας, ως μετόχων της δημόσιας περιουσίας, γράφεται το παρόν κείμενο. Είναι αδιανόητο, οι κάθε μορφής αυτόκλητοι μεταπράτες, να ξεπουλάν την περιουσία του Ελληνικού Λαού και να εκχωρούν «γη και ύδωρ» στους διεθνείς επιδρομείς. Πρόκειται για, πέραν πάσης αμφιβολίας, κολάσιμες πράξεις, ανεξάρτητα από τα νομικίστικα τερτίπια και τις έωλες λαθροχειρίες!
«Αποικιοκρατία». Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει με τον απόλυτο τρόπο όσα πρωτοφανή συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα. Η Ελλάδα σπιθαμή προς σπιθαμή χάνει τα εδάφη και τις υποδομές της. Όπου και να στρέψει το βλέμμα του κανείς, θα αντικρίσει την ίδια τραγική κατάσταση. Σχεδόν το σύνολο του Ελληνικού Κεφαλαίου δεν βρίσκεται απλά υπό την εκμετάλλευση ξένων, αλλά υπό την ιδιοκτησία τους. Ό,τι δεν κατάφεραν επί αιώνες αιμοβόροι κατακτητές με τη βία των όπλων, το καταφέρνουν τώρα άπληστοι κεφαλαιοκράτες με «πέτσινο» χρήμα» (αέρα κοπανιστό και ψεύτικους αριθμούς στις οθόνες), με την συνέργεια πονηρών δικηγόρων, τεχνοκρατών και μιας εκάστοτε μη νομιμοποιημένης γι αυτές τις πράξεις πολιτικής ηγεσίας.
Στο πλαίσιο της «θεραπείας σοκ» με τον γηγενή πληθυσμό σε σύγχυση και αποπροσανατολισμένο, κάποιοι έχουν στήσει ένα μεγάλο «φαγοπότι-πλιάτσικο» πάνω στην δημόσια περιουσία. «Εκσυγχρονιστές» πολιτικοί και κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι μπουμπούνιζαν τον ευκολόπιστο και αθώο Λαό, ότι κάποιες συγκεκριμένες δημόσιες επιχειρήσεις, ήταν ζημιογόνες ή αναξιοποίητες κι έπρεπε να ξεπουληθούν (ή προσχηματικά να παραχωρηθούν στο διηνεκές), για να απαλλαγούν δήθεν από τα ελλείμματα, αντί να εξυγιανθούν. Έτσι, τώρα η Ελλάδα των δύο Ηπείρων και των πέντε θαλασσών ξέμεινε από Εθνικό Αερομεταφορέα και Κρατική Τράπεζα. Παράλληλα όμως, έβγαλαν στο σφυρί ακόμα και τις κερδοφόρες εταιρείες του δημοσίου, όπως ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, τα Διόδια στις Ε.Ο., την χρυσοτόκο όρνιθα ΟΠΑΠ, τα Κρατικά Λαχεία, ανυπολόγιστης αξίας Ελληνικές Νησίδες κ. ά.
Όταν όμως ξεπουλιέται το Εθνικό Κεφάλαιο μιας χώρας, μετά είναι αδύνατη η επαναγορά του ούτε στην εκατονταπλάσια τιμή, αν δεν συμπράξει ο νέος ιδιοκτήτης (εκτός αν ακυρωθούν ως μη σύννομες, επαχθείς και επονείδιστες οι σχετικές συμβάσεις). Επομένως ανακύπτει μέγα Εθνικό Ζήτημα! Σκοπός των διευθυντηρίων της τρόικα είναι: «Να καταστήσουν τους Έλληνες «γύφτους», χωρίς πατρίδα, χωρίς καμιά απολύτως περιουσία, αδύναμους και υποτελείς σε ξένους και ντόπιους αφεντάδες και μετά να χρεοκοπήσουν και την ίδια την χώρα!» Γιατί, μετά ένα έτος περίπου, δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο να ξεπουληθεί… οπότε, θα ανακοινωθεί από τους αποικιοκράτες το: «Δυστυχώς επτωχεύσατε»!
Είναι χαρακτηριστικό πλέον, ότι έχουν ανατραπεί οι προεκλογικές διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής, του ΟΤΕ, του ΟΠΑΠ κλπ. Τουναντίον, από κοινού συνέχισαν τα δύο αυτά αδελφά κόμματα, με την ανοχή όλων των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών κομμάτων, την απεμπόληση των υποδομών και του Ελληνικού Πλούτου (ΟΛΠ, Ελληνικό, Αεροδρόμια κ.ά). Τώρα προωθούνται η πώληση του Λιμένος Θεσσαλονίκης και μετά την συμφωνία της Μάλτας και οι εναπομείναντες Δημόσιες Επιχειρήσεις ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΟΑΣΑ κ.λπ.
κ.κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργέ, Υπουργοί, Βουλευτές όλων των κομμάτων, μέλη του ΤΑΙΠΕΔ, Εισαγγελείς και Ανώτατοι Δικαστικοί Λειτουργοί, εμπλεκόμενες Τραπεζικές Εταιρείες και Εταιρείες Δικηγόρων, σχετιζόμενοι Χρηματοοικονομικοί, Νομικοί και Τεχνικοί Σύμβουλοι
Είναι πασιφανές ότι, τα παραπάνω δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση. Όλες οι σχετικές διαδικασίες για την πώληση των ζωτικής σημασίας Δημοσίων Επιχειρήσεων και Δημόσιων περιουσιακών στοιχείων, είναι ενάντια στη βούληση του Ελληνικού Λαού. Αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία από οποιονδήποτε, να διενεργηθεί δημοψήφισμα! Αλλά και πάλι, νομικά είναι αδύνατη η πλήρης αποξένωση της Δημόσιας Περιουσίας, αν δεν συναινέσουν απαξάπαντες οι Έλληνες Πολίτες! 
Για όλους τους παραπάνω λόγους
Διαμαρτύρομαι και δηλώνω την Αντίρρησή μου με τον πιο έντονο τρόπο ενώπιόν σας και εφιστώ την προσοχή όλων σας για τις αστικές, ποινικές και ηθικές ευθύνες σας σε σχέση με την «πώληση - πέταγμα» της Δημόσιας Περιουσίας του αυτόχθονος Ελληνικού Λαού και κατά συνέπεια εμού του ιδίου, ως εξ αδιαιρέτου μετόχων αυτής και σας καλώ να προβείτε σε κάθε ενέργεια για την αποκατάσταση της γενόμενης και εξελισσόμενης βλάβης.
Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μου
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα τη παρούσα μου, σ΄ αυτούς που απευθύνεται, αφού την αντιγράψει αυτολεξεί στην έκθεση της επιδόσεώς του.
Αθήνα, 25 Απριλίου 2017
Ο εξωδίκως διαμαρτυρόμενος και προσκαλών
Αθανάσιος Καρανάσιος,
Πολιτικός Μηχανικός, τ. Επιμελητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου