Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Το διαλύουν το "μαγαζάκι;". «Εχθρική» δήλωση Μέρκελ για Τραμπ-Μέι-Πούτιν – Καλεί τους Ευρωπαίους σε ετοιμότητα

μερκελ-τραμπ-μει-630x400
Καλεί τους Ευρωπαίους σε ετοιμότητα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μετά την ρήξη με τις ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και της G7 , καλλιεργώντας κλίμα εσωστρέφειας στην Ευρώπη την ώρα που η πολιτική της δέχεται πυρά και μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση...

«Εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει πραγματικά να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας», τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος αναφέροντας ακόμη ότι η Ευρώπη δεν μπορεί πλέον να βασίζεται πλήρως στους συμμάχους της.
Η Καγκελάριος δεν κατονόμασε ευθέως τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επέκρινε τις περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ και αρνήθηκε να διευκρινίσει αν θα τηρήσει τη Συμφωνία του Παρισιού για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, όμως, από το Μόναχο όπου βρίσκεται, είπε ότι η εποχή που η Ευρώπη μπορούσε να βασίζεται πλήρως στους άλλους «έχει τελειώσει, σε κάποιο βαθμό».
«Το έζησα αυτό τις τελευταίες ημέρες. Και για αυτό μπορώ μόνο να πω ότι εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει πραγματικά να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας – φυσικά με φιλικά αισθήματα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, για τη Βρετανία και να είμαστε καλοί γείτονες όπου αυτό είναι δυνατόν με τις άλλες χώρες, ακόμη και με τη Ρωσία. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι πρέπει να αγωνιστούμε μόνοι μας για το μέλλον μας, για τη μοίρα μας ως Ευρωπαίων», σημείωσε με νόημα.
Αναφερόμενη στη Γαλλία, η Μέρκελ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τονίζοντας:
«Εκεί όπου η Γερμανία μπορεί να βοηθήσει, θα βοηθήσει, επειδή η Γερμανία μπορεί να τα πάει καλά μόνο αν τα πάει καλά η Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου