Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Δίχως υποβολείς, δίχως θεατές



Δίχως υποβολείς, δίχως θεατές Επί ένα χρόνο και πλέον η διακυβέρνηση συνοθύλευμα Σύριζα - Ανελ παραπλανούσε τους Έλληνες για το χρέος

Όπως αποκάλυψαν τα πρακτικά του Eurogroup, άλλα είχε συμφωνήσει με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών ο έγκλειστος του Μαξίμου. Η παραπλάνηση ήταν σε καθημερινή βάση και με κάθε ευκαιρία. Από τις πολύωρες διαπραγματεύσεις στο Hliton, στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και φυσικά στην προπαγάνδα από όσα Μέσα Ενημέρωσης έχουν παραδοθεί στην κυβέρνηση. Διεθνώς δεν πρέπει να υπάρχει παράδειγμα χώρας που να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο στην διεθνή σκηνή. Αν τα ψέματα αφορούσαν τους 153 Βουλευτές του Σύριζα ή την δράκα των ΑΝΕΛ, λίγο θα μας ενδιέφερε.

Έκαναν τις επιλογές τους και τώρα θα πληρώσουν το τίμημα. Η χώρα, όμως, δεν έχει την πολυτέλεια να παριστάνει τον τυχοδιώκτη, όταν το διεθνές οικονομικό περιβάλλον θα μεταβληθεί ραγδαία. Όταν η μουσική ( επιτόκια, ποσοτική χαλάρωση ) σταματήσει να παίζει τότε μια παλίρροια θα παρασύρει όλους όσοι προχώρησαν στον εύκολο δανεισμό. Και η χώρα που ακριβώς βρίσκεται ; Εκτός αγορών με σχεδιασμό να βγεί το καλοκαίρι - αν και τις τελευταίες ημέρες ο σχεδιασμός άλλαξε.

Η Rotchild όπως και ο μυστικοσύμβουλος Κορεάτης πληρώθηκαν, αλλά το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό. Διότι αυτός που ορίστηκε να διευθύνει το "καράβι" δεν θέλει να αναμετρηθεί με την αλήθεια. Άλλωστε ποτέ δεν το έκανε.Αντικατοπτρίζει τέλεια τον κακό μας εαυτό. Ένα πτυχίο με το ζόρι λόγω των καταλήψεων, τα αγγλικά του ένα μίγμα ελληνικών- αγγλικών κατάλληλο για κωμωδίες, καμία σχέση με τις διεθνείς επαφές παρά μόνο δηλώσεις με το κουστούμι του Γιαννέτου. Και οι δηλώσεις ήταν όλα όσα μας συμβούλευσαν οι Αμερικάνοι σύμβουλοι το πρώτο εξάμηνο του 2015. Τώρα το έργο σταμάτησε απότομα και ο θίασος δεν έχει υποβολείς. Δεν υπάρχει κανείς κάτω απο το σανίδι για να κάνει τον υποβολέα αλλά δεν υπάρχουν και πρόθυμοι θεατές. Το έργο σταμάτησε ή καλύτερα το αφήγημα όπως το αποκαλεί ο έγκλειστος ...


Υ.Γ Αλήθεια αυτός ο ανεκδιήγητος υπουργός Οικονομικών θα βγάλει βιβλίο για το Eurogroup ; Διότι μια απλή διαρροή αποκάλυψε το μέγεθος της γελοιότητας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου