Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Καναδός σκοπευτής σκότωσε τζιχαντιστή από απόσταση 3,5 χιλιομέτρων

Πρόκειται για νέο ρεκόρ, υποστηρίζει ο καναδικός στρατός
Ο πόλεμος κατά των τζιχαντιστών θα αποτελέσει αντικείμενο για αμέτρητες κινηματογραφικές παραγωγές, ακολουθώντας τα βήματα προηγούμενων πολεμικών συρράξεων, όπως η μάχη της Κορέας, το Βιετνάμ και πάει λέγοντας. Μία περίπτωση που ενδέχεται να δώσει υλικό για ταινία, είναι το «επίτευγμα», όπως παρουσιάστηκε και ενδεχομένως να είναι, ενός Καναδού ελεύθερου σκοπευτή, ο οποίος σκότωσε τζιχαντιστή από απόσταση 3,5 χιλιομέτρων.
Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας στον καναδικό Τύπο και διέρρευσε από το περιβάλλον της καναδικής ομάδας κομάντο που έχει σταλεί στο Ιράκ. Όπως αναφέρουν οι εφημερίδες, το μέλος της Joint Task Force 2 εντόπισε τον τζιχαντιστή με το σκόπευτρό του και αφού έκανε όλες εκείνες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, πάτησε τη σκανδάλη.

«Η σφαίρα έκανε σχεδόν 10 δευτερόλεπτα να πετύχει τον στόχο της», ανέφεραν στρατιωτικές πηγές, προκειμένου να αναδείξουν την τεράστια απόσταση.

Το θέμα που βγήκε στον καναδικό Τύπο επιβεβαιώθηκε επισήμως από την καναδική διοίκηση ειδικών δυνάμεων. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πρόκειται για ρεκόρ μακρινής απόστασης.

«Ο σκοπευτής ήταν σε αποστολή υποστήριξης μίας επιχείρησης κατά των τζιχαντιστών, οι οποίοι είχαν επιτεθεί στον ιρακινό στρατό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού.

Το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί, το κατείχε ο Βρετανός σκοπευτής Κρεγκ Χάρισον, ο οποίος το 2009 σκότωσε από απόσταση 2,5 χιλιομέτρων έναν Ταλιμπάν.

Το όνομα του Καναδού σκοπευτή δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς βρίσκεται σε επιχείρηση και δεν πρέπει να κινδυνεύει ο ίδιος ή η οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου