Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΕΛ.ΑΣ.: Βρήκαν ολόκληρο θησαυρό στο Χαλάνδρι! 700 κιλά κοσμήματα και διαμάντια

Οι αστυνομικοί… ανέβασαν πυρετό όταν μπήκαν για έρευνα σε δύο σπίτια στο Χαλάνδρι! Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν άρχισαν να ανοίγουν τα συρτάρια και τις θήκες που περιείχαν.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου αποκάλυψαν έναν πραγματικό
θησαυρό. Χιλιάδες αντικείμενα αξία, που δύσκολα θα μπορέσει να υπολογιστεί καθώς γίνεται λόγος για 700 κιλά χρυσών και ασημένιων αντικειμένων. Μαζί οι αστυνομικοί βρήκαν πολλά διαμάντια, τεράστιας αξίας, αλλά και 100.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα.
Οι… χρυσοδάκτυλοι ιδιοκτήτες των δυο κατοικιών, ένας 43χρονος ενεχυροδανειστής και η 40χρονη σύζυγός του που διαθέτουν καταστήματα σε Καλλιθέα, Παλιό Φάληρο και Μενίδι, δεν είναι οι ιδιοκτήτες των κοσμημάτων και των αντικειμένων αξίας που εντοπίστηκαν.
Ο θησαυρός είναι κλεμμένος, είναι τα χρυσαφικά των χιλιάδων θυμάτων της σπείρας των Ρομά που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας το 2016 έχοντας διαπράξει διαρρήξεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας.
Οι αστυνομικοί που δεν έκλεισαν ποτέ την έρευνα καθώς λείπει μεγάλος όγκος των κλοπιμαίων της σπείρας, “έπεσαν” πάνω σε πραγματική φλέβα χρυσού όταν έκαναν έρευνα στον 43χρονο.
Εντόπισαν ένα ρολόι αξίας 150.000 ευρώ το οποίο ήταν ειδική παραγγελία που είχε κάνει σε γαλλικό οίκο ένας επιχειρηματίας από την Εκάλη.
Το ρολόι αυτό είχε κλαπεί σε διάρρηξη που είχε γίνει στο σπίτι του από τα μέλη του λεγόμενου και συνδικάτου της μαφίας των Ρομά μέλη του οποίου έκαναν ληστείες για περισσότερα από 15 χρόνια.
Έτσι οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν πως ο επιχειρηματίας μπορεί να ανήκει στο κύκλωμα κλεπταποδόχων που συνεργαζόταν με τους Ρομά και ξεκίνησαν έρευνα σε βάρος του.


Τα ευρήματα στο Χαλάνδρι, όσο εντυπωσιακά και αν είναι δεν σημαίνουν όμως το τέλος της έρευνας. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν καθώς η λεία του μαφιόζικου συνδικάτου των Ρομά ήταν τεράστια. Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε πως οι έρευνες κινούνται στο κέντρο της Αθήνας και τα πέριξ, αλλά περιλαμβάνουν άτομα τα οποία έχουν σχέσεις και με τα ακριβά προάστια της Αθήνας. Κοσμηματοπωλεία και ενεχυροδανειστήρια μπαίνουν στο στόχαστρο, ειδικά μετά την αποκάλυψη του θησαυρού με τα κλοπιμαία στο Χαλάνδρι.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ/newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου