Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Μάκης Γιαννουσάκης: «Ο Καμμένος μού είπε: "Καπετάνιε, είμαστε μαζί σου, μην φοβάσαι τίποτα"».

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάκης Γιαννουσάκης: «Ο Καμμένος μού είπε: 'Καπετάνιε, είμαστε μαζί σου, μην φοβάσαι τίποτα'»
Την περασμένη Δευτέρα το UNFOLLOW δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ που αποκάλυπτε απόπειρες του Πάνου Καμμένου και άλλων κυβερνητικών στελεχών να παρέμβουν στην «υπόθεση Noor-1»...
(διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ: http://bit.ly/2sGV4WN). Κομβικό στοιχείο ήταν μια συνομιλία ανάμεσα στον Μάκη Γιαννουσάκη, καταδικασμένο πρωτόδικα σε ισόβια για την υπόθεση αυτή, και τον αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτη Χριστοφορίδη (ακούστε τη συνομιλία εδώ:  http://youtu.be/M2pmRfn5b0s). Από αυτήν και από άλλα στοιχεία, προέκυπτε επικοινωνία του Πάνου Καμμένου με τον Μ. Γιαννουσάκη λίγο πριν και λίγο μετά την άφιξη στον Γιαννουσάκη της αρμόδιας Εισαγγελέως Πειραιά, Ειρήνης Τζίβα, που προσπάθησε να του πάρει κατάθεση, αλλά και εκβιασμοί ώστε ο Γιαννουσάκης να προχωρήσει σε ενοχοποιητική κατάθεση για τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε συνέχεια αυτού του ρεπορτάζ, δημοσιεύουμε σήμερα μια αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο ίδιος ο Μάκης Γιαννουσάκης. Στη συνέντευξη αυτή επιβεβαιώνει όσα περιλάμβανε το αρχικό ρεπορτάζ, και δίνει περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις για το τι ακριβώς διαμείφθηκε στις επικοινωνίες με τον Πάνο Καμμένο αλλά και στις συναντήσεις με την Εισαγγελέα Τζίβα και τον Παναγιώτη Χριστοφορίδη. Παράλληλα, η συνέντευξη αυτή περιλαμβάνει και τη διάψευση από τη μεριά του Μ. Γιαννουσάκη όσων του απέδωσε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Σε κάθε περίπτωση, και από τη συνέντευξη και από το ρεπορτάζ εγείρονται πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν τόσο τις πολιτικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη όσο και τον τρόπο που λειτουργούν ανακριτικοί και δικαστικοί μηχανισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου