Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Κάποιοι λένε, αυτή δεν είναι η αριστερά. Οχι κυρίες και κύριοι...

Φωτογραφία του Απόστολος Σωτηριάδης.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε όλες τις χώρες που είχε και έχει καταφέρει να πάρει την εξουσία με νόμιμο ή παράνομο τρόπο. Η αριστερά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Βόρειας Κορέας και τώρα της χώρας μας !!!...
Παντού νομενκλατούρα, παντού προπαγάνδα, παντού φρικτά ψέματα, παντού εγκλήματα εναντίον των αντιθέτων, παντού διαφθορά, παντού φτώχια και οι λαοί μούγκα....Ναι αυτή είναι η αριστερά,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου