Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρέθηκε ΕΥΡΗΜΑ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...


Μια πολύ σημαντική ανακάλυψη έκαναν Τούρκοι αρχαιολόγοι το τελευταίο διάστημα, και το εύρημα έχει προβληθεί στη χώρα με μεγάλη έμφαση.
Οι αρχαιολόγοι βρήκαν μια αρχαία οδός η οποία πιστεύεται ότι ήταν η “Βασιλική Οδός” την οποία διέσχισε ο Μέγας Αλέξανδρος με το στρατό του για να πάει στην Περσία.
Η οδός αυτή βρίσκεται 30 χλμ δυτικά της Αττάλειας, στην
περιοχή όπου βρισκόταν η αρχαία Ελληνική πόλη Θερμεσσός.

Σε κάθε περίπτωση το εύρημα είναι μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας, αν όμως είναι η Βασιλική Οδός τότε θα μιλάμε για μια τεραστίων διαστάσεων ανακάλυψη.
Στην αρχαία Ελληνική γραμματεία γίνεται αναφορά στη στάση του Αλεξάνδρου στην πόλη Θερμεσσό, όπου διατηρείται ακόμη και σήμερα ένα νεκροταφείο Ελληνιστικής εποχής. Οι ανασκαφές θα συνεχιστούν και σύντομα θα μάθουμε εάν οι υποψίες είναι σωστές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου