Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ είδηση από την ΚΩ! Αυτό ΔΕΝ θα το ακούσετε από ΚΑΝΕΝΑ κανάλι...


Μια σοκαριστική είδηση έρχεται από ένα νηπιαγωγείο στο Πύλο της Κω, όμως δεν έχει πάρει μεγάλη έκταση για λόγους που θα καταλάβετε πολύ σύντομα.
Σε ένα νηπιαγωγείο στο Πυλί της Κω, όλα τα παιδιά επεβλήθησαν σε τεστ δερμοαντιδράσεως, δηλαδή το τεστ για τη φυματίωση. Οκτώ παιδιά εξ αυτών βρέθηκαν θετικά.
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι πρόκειται για ένα μυκοβακτηρίδιο της φυματίωσης, που δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα νοσήσεις, όμως μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκδηλωθεί.
Το ερώτημα είναι το εξής: Πως μολύνθηκαν τα παιδιά; Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι κοντά στην περιοχή υπάρχει hot-spot προσφύγων.
Οπότε μην περιμένετε να μιλήσουν στα «μεγάλα» κανάλια περί αυτού, διότι θα τους πιάσει ο... αντιρατσιστικός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου