Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ: "ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΥΣΤΑ"! ΧΑΜΟΣ!!!

Το επεισόδιο, όπως μας μεταφέρεται είναι χθεσινό. Έλαβε χώρα στις 11.00 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια. Ελληνίδα  περπατούσε και πήγε προς ένα περίπτερο για να αγοράσει κάτι από αυτό. Την πλησίασαν...
δύο ισλαμιστές και της έκαναν παρατήρηση επειδή φορούσε φούστα μέχρι το γόνατο και μπλούζα καλοκαιρινή που άφηνε έκθετους τους ώμους της!!! Της είπαν, σε σπαστά ελληνικά, να μην ξαναφορέσει φούστα τόσο...κοντή, αλλά μέχρι χαμηλά στα πόδια και να φοράει μπλούζα κλειστή μέχρι επάνω στον λαιμό της!

Ευτυχώς, όπως μας είπαν, τους δύο ισλαμιστές άκουσαν και είδαν δύο Έλληνες, ο ένας δε από αυτούς, οργισμένος έπιασε από τον λαιμό τον έναν ισλαμιστή και τους είπε να εξαφανιστούν!

Το επεισόδιο δείχνει πού πάει η κατάσταση. Δεν έχει κανείς παρά να κατέβει στο κέντρο. Οι ισλαμιστές ελέγχουν σχεδόν κάθε γωνία και κάθε στενό! Φοβάσαι να περπατήσεις μόνος σου. Και μάλιστα μέρα-μεσημέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου