Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Νέες Συριζαίικες απόψεις και προοπτικές!!!

Γράφει ο
Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Η δήλωση...
Κώστας Γαβρόγλου Υπουργός Παιδείας:
«Στα πανεπιστήμια αυτά τα θέματα λύνονται από μέσα, αν υπάρχει ένα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα και σύλλογος καθηγητών. Αν κάποιοι καλοθελητές θέλουν να το παρουσιάσουν ως κανόνα τι να πω. Ποτέ δεν έχει φέρει λύση η αντιμετώπιση με αστυνομικούς τρόπους»
Ο σχολιασμός…
Φίλες/οι αυτή είναι η λύση που προτείνει ο αρμόδιος υπουργός στις ενυπόγραφες καταγγελίες των φοιτητών για την τραγική
κατάσταση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Μια κατάσταση που έχει να κάνει με διακίνηση, χρήση και θανάτους από ναρκωτικά, ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς αλλά και σεξουαλικές παρενοχλήσεις φοιτητριών στους χώρους του εν λόγω Πανεπιστημίου.
Προσωπικά συγχαίρω τους φοιτητές/τριες που βρήκαν το θάρρος να περιγράψουν (κυριολεκτικά με το όνομα τους) όλες αυτές τις ασχήμιες που συμβαίνουν χρόνια τώρα στους χώρους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης λόγω του ότι κάποιοι εσκεμμένα μπόρεσαν παλαιότερα και επέβαλλαν την παγκοσμίου σε πρωτοτυπία έννοια του λεγόμενου ... Ασύλου.
Ενός ασύλου όπου πολλοί  φοιτητές μετατρέπονται σε Κομματικά Κ(α)λόπαιδα των διαφόρων πολιτικών σχηματισμών αλλά κυρίως έγινε η φωλιά κακοποιών και παρακρατικών τύπων οι οποίοι παρουσιάζονται ως δήθεν αναρχικοί και ψευτοεπαναστάτες απολαμβάνοντας την στέγη και την ατιμωρησία αφού ο νόμος δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει και να ελέγξει τα πρόσωπα και τους χώρους!
Είναι κοινό μυστικό ότι στο Πολυτεχνείο και στην Νομική Σχολή Αθηνών φτιάχνονται οι χιλιάδες βόμβες μολότοφ που καίνε κάθε τόσο το κέντρο της Αθήνας ενώ όλοι βλέπουμε στο πεζοδρόμιο της Πατησίων τους μικροπωλητές (της κουρελού μαζί με τα εμπορεύματα τους) σε κάθε επιχείρηση ελέγχου της αστυνομίας να βρίσκουν καταφύγιο στο διπλανό Οικονομικό Πανεπιστήμιο!
Θα μου πείτε βέβαια ότι τέτοιες καταστάσεις σε συγκεκριμένες στιγμές ίσως βολεύουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις (ειδικά τις μνημονιακές) αφού στους Πανεπιστημιακούς χώρους τρυπώνουν (ως τρωκτικά) και οι  “δήθεν” άγνωστοι αλλά γνωστοί ως Mπαχαλάκηδες δηλ. αυτοί που χρησιμοποιούνται συχνά πυκνά για την δημιουργία εκτρόπων βοηθώντας έτσι στην διάλυση ειρηνικών διαδηλώσεων αλλά και για την αλλαγή της ατζέντας της επικαιρότητας.
Το σίγουρο είναι ότι οι σύγχρονοι (κατά δήλωση τους) Αριστεροί μας επιβάλλουν σιγά σιγά μεθοδευμένα και αναίμακτα νέα ήθη και έθιμα και προοπτικές όπως ότι τα παιδιά, τα εγγόνια και πιθανόν και τα δισέγγονα μας θα ζουν σε μια αποικία χρέους όπου θα εξοφλούν τα κλεψιμαίικα των πολιτικών (και όχι μόνο) κλεφτών της μεταπολίτευσης καθώς και ότι οι τωρινοί σπουδάζουσα νεολαία θα πρέπει να γίνει πιο “Ρωμαλέα” αφού θα πρέπει παράλληλα με τις σπουδές να κάνει και την αστυνόμευση των χώρων των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.
Επίσης η νέα καινοτομία είναι ότι τελειώνοντας τις σπουδές τους οι νέοι που  στρατεύονται δεν θα ασκούνται πλέον για την φύλαξη της πατρίδας αλλά θα κτίζουν Hot Spots, θα ταΐζουν και θα ξεσκατίζουν όλους τους λαθροεισβολείς που εποικίζουν καθημερινά την χώρα μας.
Αυτοί βέβαια είναι ικανοί σε λίγο καιρό (λόγω κορεσμού των φυλακών όσους χρωστούν στην εφορία να τους στέλνουν για κοινωνική εργασία στην Βενεζουέλα του φίλου τους Μαδούρου ή στην μακρινή Κούβα για να φτιάχνουν .... πούρα Αβάνας!
Τελειώνοντας έχω και μια προσωπική πρόταση η οποία έχει να κάνει με τον τρόπο σκέψης ενός Συριζαίου Υπουργού Παιδείας ο οποίος μπορεί κάλλιστα από εδώ και στο εξής να μην λέγεται Πανεπιστημιακός ή Διανοούμενος αλλά απλά …. “Γ(κ)αβόλγου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου