Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! Γεωργιάδης: Αν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές, ο Καμμένος θα αγωνιά να μην πάει φυλακή

[Καμία φυλακή δεν πρόκειται να πάει ο Καμμένος και όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε! Για να μη λαϊκίζουμε αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σωστό, κανένας νόμος δεν απαγορεύει να μιλάει ο οποιοσδήποτε με τον οποιοδήποτε αντίθετα με τις μπούρδες Τσακυράκη ότι "το απαγορεύει το Σύνταγμα που μιλάει για διάκριση εξουσιών"! Οι δικαστές δεν δικάζουν με το Σύνταγμα αλλά με βάσει τους νόμους που βγαίνουν προς εφαρμογή του Συντάγματος και νόμος που απαγορεύει να μιλάει ο υπουργός με ισοβίτη ναρκέμπορο δεν υπάρχει! Τελεία και παύλα αλλιώς να μας πούνε ποιος νόμος είναι! Το μόνο θέμα του Καμμένου είναι...
ΗΘΙΚΟ, αλλά τα ΗΘΙΚΑ θέματα απασχολούν την ηλίθια ελληνική κοινωνία μόνο για μερικές μέρες, μετά τα προσπερνάει... εκτός αν αυτοί που παγίδευσαν τον ηλίθιο Καμμένο τον έχουν καταγράψει κιόλας να λέει διάφορα ως γνωστός μπούφος που είναι. Σε τέτοια περίπτωση θα μπορούσε δικαστικά να έχει πρόβλημα ο Καμμένος αν επιτρέψει το δικαστήριο τη χρήση καταγεγραμμένων ομιλιών σαν απόδειξη... αλλά όλα αυτά με άλλη κυβέρνηση γιατί η ΝΔ δεν θα κάνει τίποτα όταν βγει κυβέρνηση... όπως δεν έκανε ο Σαμαράς τη "μία και μόνη εξεταστική για το πως μπήκαμε στα μνημόνια" έτσι δεν θα κάνει και  ο Κυριάκος τίποτα, ούτε για Βαρουφάκη, ούτε για Τσίπρα, ούτε για Καμμένο... δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και ότι λέμε τώρα είναι να 'χαμε να λέγαμε]

​Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με αφορμή την υπόθεση του Noor 1.

«Αν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές, και αποδειχτεί ότι ο κ. Καμμένος μιλούσε με τον αξιωματικό του λιμενικού Χριστοφορίδη, που πίεζε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη να εμπλέξει τον Μαρινάκη, αλλά μιλούσε και με την εισαγγελέα Τζίβα που πήγε στις φυλακές Αυλώνα μέσα στη νύχτα να του πάρει κατάθεση, τότε δεν θα αγωνιά για την υπουργική του καρέκλα, αλλά για να μην πάει φυλακή», είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης θέτοντας παράλληλα το ερώτημα «από ποτέ ήξερε ο κ. Καμμένος τον Μάκη Γιαννουσάκη και ποτέ τον γνώρισε πρώτη φορά».

Όπως τόνισε παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης, ο Γιαννουσάκης είχε πει ότι θα συνεργαστεί προκειμένου να εμπλέξει τον Μαρινάκη και έτσι τον μετέφεραν από τις φυλακές Κορυδαλλού που θεωρούνται σκληρές, στις φυλακές Αυλώνα ώστε να μπορεί να έχει διευκολύνσεις όπως το κινητό του τηλέφωνο. Όταν τελικά ο Γιαννουσάκης δεν μίλησε, τον μετέφεραν στις φυλακές της Χαλκίδας.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε για τον υπουργό Άμυνας: «Ο Καμμένος είναι ηθικός αυτουργός για τις πράξεις του Χριστοφορίδη, τον οποίο γνώριζε από παλιά».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου