Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΠΑΤΕ καλά ρεεε; Με εκπροσώπους των γύφτων συναντήθηκε ο Νίκος Τόσκας και η Αχτσιόγλου με Πακιστανούς λαθρομετανάστες.

Φωτογραφία του Εμμανουήλ Εμμανουήλ.

Το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Ελληνικής Αστυνομίας και γύφτων, για τον έλεγχο της παραβατικότητας, συζήτησε χθές ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων γύφτων...
με τους οποίους συναντήθηκε στο γραφείο του.
Ο κ. Τόσκας είχε συναντηθεί με εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας και πριν από περίπου δύο μήνες, στις αρχές Μαρτίου, όταν μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο της ΕΛΑΣ για την αστυνόμευση στην Δυτική Αττική, αλλά μετά τον θάνατο του 11χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι και όσα ακολούθησαν, οι γύφτοι ζήτησαν και πάλι συνάντηση μαζί του, προκειμένου να συζητήσουν στη νέα βάση που διαμορφώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου