Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ οι πολίτες. Συμπλοκές κατοίκων το βράδυ με γύφτους στην Αιγιαλεία

Συμπλοκές κατοίκων με Ρομά στην Αιγιαλεία
Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Μυρτιάς Αιγίου, όταν ομάδα γύφτων συνεπλάκη με κατοίκους της περιοχής. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις...
– μετέβησαν προς ενίσχυση και περιπολικά από την Πάτρα – ενώ αρχικά εκφράστηκαν φόβοι ακόμα και για ύπαρξη τραυματιών. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η κατάσταση εκτονώθηκε, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να επικρατεί στην περιοχή ηρεμία, ενώ για προληπτικούς λόγους παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου