Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

«Αστυνομία του Ισλάμ» στο κέντρο της Αθήνας; ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Εχει εξελιχτεί σε φοβερό ελεύθερο ρεπόρτερ ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης. Και το λέμε αυτό, διότι η αποκάλυψη που μας κάνει είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Εξομολογήθηκε, λοιπόν, τον διάλογο που είχε με έναν φίλο του:...

 «“Τι θα γίνει με τη θρησκευτική αστυνομία των μουσουλμάνων, ρε Γιώργο;” με ρώτησε ένας φίλος σε μια από τις βόλτες μου στο κέντρο της Αθήνας. “Τι εννοείς;” τον ρώτησα και εκείνος μου απαντά: “Καλά, δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια άτυπη αστυνομία από μουσουλμάνους;’’ Εμεινα με ανοιχτό το στόμα και τον κοίταζα. “Ρε Γιώργο, ξύπνα!Κυκλοφορούν μέρα μεσημέρι και όποια γυναίκα δική τους δεν είναι ντυμένη όπως προστάζει η σαρία, την πλησιάζουν, δεν ξέρω τι της λένε και μετά την αρπάζουν και φεύγουν! Το είδα με τα μάτια μου στην οδό Σωκράτους και έπαθα σοκ”». Θρησκευτική αστυνομία στην Αθήνα; Απίστευτο; Μήπως να επιληφθούν οι αρμόδιοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου