Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ NOOR1??

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ NOOR1
«Σύννεφα» και «σκιές» εξακολουθούν να υπάρχουν γύρω από την υπόθεση της επικοινωνίας του επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη, σχετικά με την υπόθεση ναρκωτικών με το πλοίο Noor 1. Και ενώ ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε ότι επικοινώνησε με τον ισοβίτη, κάτι που είναι πρωτοφανές στα χρονικά για υπουργό κυβέρνησης και συγκυβερνήτη...
χθες το βράδυ κοινοποίησε έναν σύνδεσμο με αναλυτικό άρθρο στο zougla.gr, στο οποίο όμως στο ηχητικό ντοκουμέντο της επικοινωνίας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τον ισοβίτη, ο τελευταίος ξεκαθαρίζει πως δεν τον εκβίασε ο Π. Καμμένος, τον πίεσε όμως να καταθέσει!
επί της ουσίας δηλαδή ο κ. Καμμένος με την ανάρτησή του είναι σαν να παραδέχεται ότι όχι μόνο επικοινώνησε με τον ισοβίτη, αλλά τον πίεσε κιόλας να καταθέσει!
«Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Τα γαλάζια καράβια, τα πράσινα άλογα και τα   κόκκινα ποτάμια…Noor 1: Ποιοι παρασύρουν τον Μητσοτάκη http://www.zougla.gr/greece/article/nor-1-pi-parasiroun-ton-mitsotaki…», ήταν η ανάρτηση του Π. Καμμένου.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Τα γαλάζια καράβια, τα πράσινα άλογα και τα κόκκινα ποτάμια...Noor 1: Ποιοι παρασύρουν τον Μητσοτάκη http://www.zougla.gr/greece/article/nor-1-pi-parasiroun-ton-mitsotaki 
Μάλιστα, αυτή την παραδοχή Καμμένου σχολίασε «καυστικά» στα social media ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος, επισημαίνοντας: «Ο κόσμος ψάχνει και προβληματίζεται και αναρωτιέται αν είναι ποτέ δυνατόν ένας υπουργός να ήρθε σε επικοινωνία με ισοβίτη προκειμένου να τον πιέσει να καταθέσει…
και ο Καμμένος κοινοποιεί στο τουίτερ του την «ΑΛΗΘΕΙΑ» όπως λέει, δηλαδή δημοσίευμα της «Ζούγκλας» στο οποίο όχι μόνο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η επικοινωνία του με τον ισοβίτη, αλλά και ότι τον πίεσε.
«Με πίεσε να δώσω κατάθεση».
Και το κερασάκι.
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προς ισοβίτη: «Εγώ προσπάθησα να σε βοηθήσω με τον Καμμένο για να πάρει άλλη διάσταση το πράγμα -ούτως ώστε να αισθανθείς σίγουρος- και τον έβαλα στην διαδικασία.»
…και αυτό το κοινοποίησε!

(Η κοινοποίηση του Καμμένου εδώ: http://www.zougla.gr/…/ar…/nor-1-pi-parasiroun-ton-mitsotaki )».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου