Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Έχουμε μπλέξει άσχημα !...

Γράφει ο
Φάνης Ζουρόπουλος
Το καλοκαίρι για τα καλά κρατεί και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ακόμα καλύτερα… Έχοντας εξασφαλίσει από την «ηγετική τους Τρόικα» τη διαβεβαίωση ότι οι εκλογές θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2018 βγαίνουν με ένα απίστευτο κυνισμό που εκφράζεται με το πατροπαράδοτο «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», για να κάνουν το μαγαζί, ακόμα «πιο καλοκαιρινό» από ότι είναι. Με λίγα λόγια να μην αφήσουν τίποτα όρθιο… Με μοναδικό σκοπό να παραμείνουν στην εξουσία ή να εξασφαλίσουν ένα καλό ποσοστό και να μείνουν στην αξιωματική αντιπολίτευση, έχουν ξεκινήσει την «επιχείρηση βούρκος» της πολιτικής ζωής, τις πελατειακές μεθοδεύσεις κορυφής, την εκτόξευση λάσπης μεγάλου βεληνεκούς, την αποφυγή διορθωτικών αλλαγών, τις πελατειακές προσλήψεις στο Δημόσιο, την επαναφορά επίορκων
στην υπηρεσία και δεκάδες άλλα συναφή, που περνάνε νύχτα σε άσχετα νομοσχέδια, έχοντας μετατρέψει όντως τη Βουλή σε «Μπ…… που πρέπει να καεί», όπως φώναζαν  οι ίδιοι πριν στρογγυλοκαθίσουν στην καρέκλα της εξουσίας … Αρχιερέας ο Π. Καμμένος με την βρωμερή του γλώσσα να πετάει ονόματα και υποθέσεις ασύνδετα μεταξύ τους στη Βουλή, στον «τίμιο αγώνα του να σώσει την νεολαία από τα ναρκωτικά», τον γιδοβοσκό Πολάκη και τον άνθρωπό του Κωστάκη Καραμανλή της Ραφήνας Παπαγγελόπουλο, να επιτίθενται στην Δικαιοσύνη όταν οι αποφάσεις τους δεν τους βολεύουν, τον γλείφτη πρώην Πασόκο Τόσκα να συντηρεί το «άβατο» των Εξαρχείων με αντιπερισπασμούς και υπεκφυγές, το «Ούφο» Παππά να δηλώνει ότι η Ελλάδα επιστρέφει στο… διάστημα και έναν ανεκδιήγητο Τσακνή να στήνει… ηρώο στην ΕΡΤ για τους… πεσόντες της!... Τις βρώμικες δουλειές με τις μονιμοποιήσεις και τις προσλήψεις κάνουν η Γεροβασίλη και ο Βερναδάκης εκτελώντας πρόθυμα και με άποψη, τις διαταγές του Μαξίμου, με τη βοήθεια των έμπειρων κομματόσκυλων του ΠΑΣΟΚ, που βρήκαν άσυλο και στέγη στην ΣΥΡΙΖΑΪΚΗ αγκαλιά…(Σημειώστε ονόματα γιατί κάποτε θα χρειαστούν…).
Πάνω από  όλα και όλους ο Τσίπρας, που δίνει τον τόνο και το αριστερό στυλ, που έχει πει όλες τις «μαγκιές» που διέθετε το φτωχό λεξιλόγιο του και όλα διαψεύστηκαν πανηγυρικά με ανυπολόγιστες ακόμα συνέπειες για την κοινωνία. Ο  καταληψίας  που έπαιξε κορόνα-γράμματα τις τύχες της χώρας με τον ανεκδιήγητο κορμοράνο Βαρουφάκη. Το πρώην Κνιτάκι, που έχει το θράσος να τα παίρνει όλα  επάνω του πολιτικά και να αναθέτει  ρόλους στους υποτακτικούς του και τους υπαξιωματικούς του… επαναφέροντας στο προσκήνιο κατά καιρούς  την «κάθαρση», για να αναμείξει με ιστορίες του παρελθόντος την δική του κυβέρνηση, χωρίς να βγαίνει άκρη…
Με λίγα λόγια, γιατί με 35 βαθμούς υπό σκιάν  το μυαλό  έχει άλλες προτεραιότητες,  έχουμε μπλέξει άσχημα. Πολύ πιο άσχημα από ότι αντιλαμβάνεται μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης. Και δυστυχώς υπάρχει ο χρόνος να φθάσουν το παιχνίδι στα άκρα, όσο δεν θα πηγαίνει άλλο. Και το χειρότερο χωρίς αντίσταση από τον «εξυπνότερο λαό του κόσμου»…   
(Ο Φάνης Ζουρόπουλος είναι εκτελεστικός Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και Τ. Πρόεδρος της Ένωσης Επαρχιακού Τύπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου