Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ… ΚΡΗΤΗΣ!!!ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνη Φώσκολο!!!«ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ»!!![ΒΙΝΤΕΟ]




ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ…»
Το μεγάλο βήμα έγινε για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων με την ΕΛΠΕ να ζητά τη διεξαγωγή ερευνών Νοτιοδυτικά της Κρήτης, λέει στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη, ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος.
Μαζί με τους πολυεθνικούς κολοσσούς TOTAL και Exxon Mobil τα ΕΛΠΕ ζητάνε για έρευνα μία έκταση όσο τα ¾ της Κρήτης, στο νότιο θαλάσσιο τμήμα του νησιού.
Όπως είπε, η Ελλάδα αντί να ανακηρύξει ΑΟΖ και να προχωρήσει σε αξιοποίηση των ορυκτών της πόρων, αντίθετα σιωπά και προτιμά την προμήθεια του ακριβότερου« φυσικού αερίου από τη Ρωσία.
Αναφέρθηκε ακόμη στο ξαφνικό ενδιαφέρον της Κίνας, το περίεργο ταξίδι Σαμαρά στη χώρα κι αποκάλυψε την περίεργη πρόταση του Ινστιτούτου ‘’Κομφούκιος’’ για συνεργασία με το Τμήμα Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου