Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Πήγε να κλέψει το κότερο του σεΐχη του Κατάρ στη Μαρίνα της Ζέας

Μια δυσάρεστη είδηση απείλησε να χαλάσει τις διακοπές του σεΐχη του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι, καθώς η πολυτελής θαλαμηγός του «Al Mirqab ΙΙΙ», η οποία είναι δεμένη στη μαρίνα Ζέας, έγινε στόχος διάρρηξης από έναν νεαρό αραβικής καταγωγής, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει κολυμπώντας, μόλις έγινε αντιληπτός!...
 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ
Ο 23χρονος δράστης εντοπίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Πειραιά τη στιγμή που προσπαθούσε να παραβιάσει την πόρτα της θαλαμηγού.
Μόλις τους είδε να πλησιάζουν για να τον ελέγξουν, έκανε βουτιά στη θάλασσα και προσπάθησε να απομακρυνθεί! Αμέσως ένας λιμενικός επιβιβάστηκε σε σκάφος και κατάφερε να τον ανασύρει, παρότι εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά.
Οπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο νεαρός Αραβας είχε διαρρήξει άλλα δύο υπερπολυτελή σκάφη, που είναι ελλιμενισμένα στη μαρίνα Ζέας.
Η θαλαμηγός «Al Mirqab III» είναι μικρότερη από την «Al Mirqab», με την οποία έκανε διακοπές στη Σκιάθο από τις 25 Ιουλίου ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τα οικονομικά του Κατάρ, και θεωρείται το «αδελφάκι» της.
Ασφάλεια
Στο εσωτερικό της υπάρχουν σχεδόν καθημερινά τέσσερα άτομα ως προσωπικό ασφαλείας, τα οποία όμως έλειπαν τη στιγμή που ο 23χρονος προσπάθησε να τη διαρρήξει.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η θαλαμηγός βρίσκεται στη μαρίνα Ζέας τα τελευταία τρία χρόνια και δεν χρησιμοποιείται συχνά από την οικογένεια, καθώς ο σεΐχης τη θεωρεί... αργή!
Η μεγάλη, η «Al Mirqab», είναι μία από τις τρεις ακριβότερες και πιο εντυπωσιακές θαλαμηγούς στον κόσμο, έχει μήκος 135 μέτρα, διαθέτει δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, τζακούζι, αίθουσα κινηματογράφου και 12 σουίτες.
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες αγκυροβόλησε στην παραλία Μάραθα, κάτω από το εμβληματικό ξενοδοχείο «Σκιάθος Παλλάς». Μία μέρα αργότερα έφτασε στο νησί με το βασιλικό Airbus η υπόλοιπη οικογένεια του σεΐχη. Μετά τις διακοπές του στην Ελλάδα ο Αλ Θάνι αναχώρησε για το Κατάρ και το σκάφος ανέλαβε ο γιος του, ο οποίος σήμερα κάνει διακοπές στις πανέμορφες παραλίες της Κροατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου