Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Η Μακεδονία έχει τόσο χρυσό που μπορεί η ΕΛΛΑΣ να γίνει πρώτη παραγωγός Χρυσού στον Κόσμο!


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Αυτά που γράφει σήμερα η Γερμανική Εφημερίδα HANDELSBLAT ισχύει το ρητό «Η Σκουριά στις Σκουριές, ο ΧΡΥΣΟΣ στούς Σιωνιστές».

Πίσω από την EL-DORADO GOLD κρύβεται ο Σιωνιστής Παντοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ , ο οποίος εξάγει όλον τον παραγόμενο ΧΡΥΣΟ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στα θησαυροφυλάκια των Τραπεζών του.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα μας πάρει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ για το ΧΡΥΣΟ, και το ΑΙΓΑΙΟ για τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Οι πολιτικοί μας είναι ηλίθιοι ή προδότες, που υπέγραψαν τέτοιες συμβάσεις, την ώρα που η Πατρίδα ευρίσκεται σε χρεοκοπία.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ πήρε όλο το ΧΡΥΣΟ «πιρ-παρά».

Η Μακεδονία έχει τόσο χρυσό που μπορεί η ΕΛΛΑΣ να γίνει πρώτη παραγωγός Χρυσού στον Κόσμο, γράφει η HANDELZBLAT.

Οι ηλίθιοι πολιτικοί μας ξέρουν μόνο μία μέθοδο οικονομικών, ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου